Een plant met een Ziel

Mens, dier, natuur en zelfs huizen en gebouwen hebben een ziel.

Laatst ontving ik een aanvraag voor een reading van een huiskamer plant. De eigenares wist zich geen raad want deze plant was van de een op de andere dag veranderd van een goed florerende plant naar een plant die er doods en mistroostig uit zag. De bladeren glansden niet meer, ze hadden hun kleur verloren en ze hingen er maar slapjes bij. Duidelijk een plant die een flinke klap had gehad en in disbalans was.

Ik heb voorzichtig contact gemaakt met deze plant en geluisterd naar wat ze me door wilde geven. Ze heeft me onder andere iets verteld over haar voedingsbodem, de omgeving waarin ze beter kan gedijen en de persoonlijke verzorging.

Dit heb ik doorgegeven aan de eigenares die zeer ontroerd was na het lezen van de reading. Ze zou alle wensen van de plant in gaan willigen zodat ze weer in al haar pracht kan gaan stralen.

 

 

Luisterkind | Een meisje met een missie

Deze dame wist precies wat ze kwam doen op aarde. Ze heeft het allemaal verteld in de Luisterkind Afstemming waarvan hieronder een passage. 

Sharon is een meisje dat al vele levens geleefd heeft en daardoor veel wijsheid in zich heeft. Ze is geboren met een missie. En het universum zal alles in het werk stellen om haar hierin aan te moedigen en te ondersteunen.  Ze heeft heel duidelijk voor deze moeder gekozen om op aarde te komen.  Dat had ze nodig want ze wilde zeker zijn van een goede, veilige plek waar ze in vertrouwen kon uitgroeien tot de baby die nu geboren is. 

Haar vroeggeboorte was er één die voort is gekomen uit een innerlijk gevecht. Een gevecht waarbij Sharon zich de vraag heeft gesteld: “Zal ik wachten om geboren te worden totdat ik uitgerekend ben” of “Zal ik geboren worden wanneer ik voel dat het mijn tijd is om op aarde te komen”. Voor het laatste heeft ze gekozen. Er was niets dat haar tegen kon houden. Ze wilde niet langer binnen blijven en heel graag gaan deelnemen aan alles wat er gaande is in de buitenwereld.

Sharon weet wat ze wil en ze staat open voor haar taak die ze met gratie en passie wil vervullen. Haar moeder is degene die haar mag begeleiden op haar levenspad. Ze verwacht niet dat haar mams perfect is maar dat ze eerlijk naar Sharon toe is en ze de waarheid leeft zodat Sharon ook haar waarheid kan leven.

Ze besluit met “Mams, ik ben trots op je en samen gaan we er iets van maken. We kunnen het”.

Kat Rakker zit niet lekker zijn vel

Hiermee ben ik de reading ingegaan. Waarvan hieronder een korte passage.

Rakker is een wakkere en ondeugende kat die alles scherp in de gaten houdt. Hij hoort, ziet en voelt alles en weet precies wanneer hij in actie moet komen en wanneer hij iets met rust mag laten.
Ook al is hij dertien jaar, de zintuigen van Rakker staan nog bijzonder goed afgesteld en zullen dat ook zeker blijven de eerstvolgende jaren.

Het niet lekker in zijn vel voelen heeft alles te maken met zijn nieren. Om de natuurlijke afvoer te stimuleren, moet Rakker veel water drinken en moet een en ander aangepast worden in zijn voeding. Ook mist hij zijn maatje Dennis die onlangs overleden is. Ze waren als yin en yang. Het heeft hem erg aangegrepen en Rakker geeft aan dat de tijd alle wonden heelt. Hij wil ervaren dat hij zich door een rouwperiode heen mag werken en dat hij dat op zijn eigen wijze mag doen. Zijn aangepaste en beter verteerbare voeding zal hierin een welkome ondersteuning zijn.

Hij wil dit proces graag samen met zijn baasjes aan gaan en hij zal zelf aangeven wanneer hij ze nodig heeft of in hun nabijheid wil zijn. Zo’n moment mag bestaan uit niets doen en gewoon aanwezig zijn. Vervolgens zal Rakker zelf laten blijken dat hij ontvangen heeft wat hij nodig had en zal hij zich terug trekken. 

Volgens Rakker heeft hij de kracht om er doorheen te komen met behulp van de tips die hij
gegeven heeft en de onvoorwaardelijke steun en liefde van zijn baasjes.

Het was zo mooi om deelgenoot te mogen zijn van zijn verhaal.

Jongeman met autisme

We hadden een mooie energetische verbinding waardoor deze jongeman mij alles kon laten horen, zien en voelen. Hij vertelde in de Luisterkind afstemming dat hij een eigen stem heeft die hij niet goed kan laten horen. Hij wil daarom graag communiceren door middel van gebaren. 

Zijn ouders weten nu wat er in hem omgaat en wat ze voor hem kunnen doen. Ze hebben zijn verhaal ook met de leerkrachten van zijn school gedeeld. 

In de Luisterkind Afstemming is niet gesproken over autisme. Omdat ik luister voorbij de “labels”.

 

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en tekst