Kat Rakker zit niet lekker zijn vel

Hiermee ben ik de reading ingegaan. Waarvan hieronder een korte passage.

Rakker is een wakkere en ondeugende kat die alles scherp in de gaten houdt. Hij hoort, ziet en voelt alles en weet precies wanneer hij in actie moet komen en wanneer hij iets met rust mag laten.
Ook al is hij dertien jaar, de zintuigen van Rakker staan nog bijzonder goed afgesteld en zullen dat ook zeker blijven de eerstvolgende jaren.

Het niet lekker in zijn vel voelen heeft alles te maken met zijn nieren. Om de natuurlijke afvoer te stimuleren, moet Rakker veel water drinken en moet een en ander aangepast worden in zijn voeding. Ook mist hij zijn maatje Dennis die onlangs overleden is. Ze waren als yin en yang. Het heeft hem erg aangegrepen en Rakker geeft aan dat de tijd alle wonden heelt. Hij wil ervaren dat hij zich door een rouwperiode heen mag werken en dat hij dat op zijn eigen wijze mag doen. Zijn aangepaste en beter verteerbare voeding zal hierin een welkome ondersteuning zijn.

Hij wil dit proces graag samen met zijn baasjes aan gaan en hij zal zelf aangeven wanneer hij ze nodig heeft of in hun nabijheid wil zijn. Zo’n moment mag bestaan uit niets doen en gewoon aanwezig zijn. Vervolgens zal Rakker zelf laten blijken dat hij ontvangen heeft wat hij nodig had en zal hij zich terug trekken. 

Volgens Rakker heeft hij de kracht om er doorheen te komen met behulp van de tips die hij
gegeven heeft en de onvoorwaardelijke steun en liefde van zijn baasjes.

Het was zo mooi om deelgenoot te mogen zijn van zijn verhaal.