Luisterkind Afstemming kinderen

Vraag je je als ouder af wat er in je kind speelt, wat de oorzaak is van zijn of haar gedrag en wat je voor hem of haar kunt doen? 

In een Luisterkind afstemming maak ik een energetische verbinding op afstand met jouw kind en luister ik naar wat hij of zij mij wil vertellen. Ik geloof in de eigen wijsheid en de eigen kracht van een kind. Daarom stel ik ze in de gelegenheid om hun unieke verhaal te vertellen, antwoorden op vragen te geven en tips aan te reiken hoe je ergens beter mee om kunt gaan. Dit verwoord ik via schrift in een word bestand en verzend het via de mail.    

Onderwerpen die aan bod kunnen komen in een Luisterkind afstemming zijn schoolgedrag, leerproblemen, slecht slapen, eten, luisteren, lusteloosheid, boosheid, verdriet, moeheid, moeite met gezag, eenzaamheid, verlegenheid, bed plassen, asociaal gedrag, overgevoeligheid, eczeem, onrust. Ook voor kinderen die gediagnosticeerd zijn of dreigen te worden met autisme, dyslexie, ADHD, PDNOS, Asperger biedt een Luisterkind afstemming een waardevolle bijdrage. Ik luister als het ware door de labels heen naar het pure kind. 

Wanneer je zoon of dochter jonger dan 10 jaar is, dien je als ouder de aanvraag te doen. Ben je tiener of jong volwassene dan mag je zelf een aanvraag doen voor een Luisterkind afstemming of geef je je toestemming in het geval je ouders de aanvraag indienen.  

Aanvragen

Klik op onderstaande button als je een aanvraag wilt doen en vul het formulier in met de gegevens van je kind. Ik ontvang graag een recente foto waar hij/zij alleen op staat en waar zijn/haar gezicht duidelijk in beeld is, naam en geboortedatum, achtergrondinformatie en eventuele vragen. Na ontvangst van de aanvraag mail ik over de verdere bijzonderheden.