Reading overleden dieren

Het kan zo zijn dat je dier plotsklaps of na een langdurige ziekte komt te overlijden. Je hebt er veel verdriet van en je voelt het als een gemis.
Heel graag wil je het een plekje geven. Dat lukt echter nog niet. Je blijft met een knagend en ontevreden gevoel achter. Vragen zijn onbeantwoord gebleven en/of je voelt dat je het niet afgesloten hebt zoals je het graag had willen doen.

Er kunnen vragen zijn zoals:
Heb ik goed voor mijn dier gezorgd? Hoe is het nu met hem/haar? Mag ik hem nog iets vertellen? Wil hij mij nog iets vertellen? Heb ik er goed aan gedaan om hem in te laten slapen? Wil hij nog iets van mij horen? Hoe heeft hij zijn leven op aarde bij ons ervaren?

En helaas, je kunt het niet meer rechtstreeks aan je dier zien of vragen. Dat kan gelukkig nog wel door in te tunen op jouw dier en op afstand te luisteren naar de diepere lagen.
Ik luister met liefde naar zijn/haar boodschappen van de ziel. Alles wat ik hoor, zie, weet en voel verwoord ik in een word bestand en verzend het via de mail. 

Dit kan net even het laatste zetje zijn om het naar tevredenheid af te ronden en te voelen dat het nu goed is zoals het is. Gun het jezelf en jouw dier. Het is zo waardevol.

Benodigdheden

Voor een reading heb ik de meest recente foto waar je dier alleen op staat en de ogen goed zichtbaar zijn, de naam en leeftijd van je dier, achtergrondinformatie en eventuele vragen nodig. 

Aanvragen