Wat is Luisterkind?

Een Luisterkind Afstemming is een zielsreading op afstand. Ik maak een energetische verbinding met kinderen en volwassenen en luister met open mind zonder voor te zeggen, zonder te duiden en zonder in te vullen. In de zielsafstemming neem ik al je vragen mee en ik ga horen, zien en voelen wat verteld wil worden. Dit verwoord ik via schrift en stuur dat naar je op. Je ontvangt inzichten, antwoorden en tips waar je verder mee aan de slag kunt.  

Met alles waar we tijdens een Luisterkind afstemming tegenaan lopen, maken we contact en doet de energie zijn werk. Er vindt heling en transformatie plaats daar waar nodig is. Denk bijvoorbeeld aan negatieve energieen waar je hinder van ondervindt in het dagelijks functioneren of een vorig leven dat nog van invloed is op je huidige leven. 

Voor kinderen jonger dan 10 jaar moet de ouder(s) een aanvraag doen. Kinderen die ouder zijn dan 10 jaar mogen zelf een aanvraag doen. In het geval je als ouder(s) een aanvraag doet voor een kind ouder dan 10 jaar, dient er toestemming aan je zoon of dochter gevraagd te worden. 

Aanvragen

Klik op onderstaande button als je een aanvraag wilt doen en vul het formulier in met je gegevens. Ik ontvang graag een recente foto waar je alleen op staat en waar je gezicht duidelijk in beeld is, je naam en leeftijd, achtergrondinformatie en eventuele vragen. Zodra ik je aanvraag ontvangen heb, ontvang je van mij een mail over de verdere bijzonderheden. 

Aanvragen Luisterkind