Over mij

Een mooie leerzame weg dat kan ik wel zeggen van mijn levenspad. Destijds ben ik met een reis begonnen die ik voor geen goud had willen missen. Het was een reis door opvoeding, ervaringen, ontmoetingen, scholen, werkgevers, cursussen, opleidingen en door mij zelf. Dat heeft mij gebracht tot het punt waar ik nu ben.

Een rode draad door mijn leven is dat ik vaak anders voel en anders reageer. Lange tijd heb ik de reden ervan niet begrepen en probeerde ik mij aan te passen aan dat wat als gewoon of normaal werd gevonden. De tijd heeft me geleerd dat ik me niet perse hoef te conformeren en dat ik er mag zijn met alles wat mij ogenschijnlijk anders maakt. Dit lukt me nu omdat ik mij zelf ben gaan begrijpen.

In verschillende intuitieve en bewustzijns trainingen heb ik contact mogen maken met een andere vorm van bewustzijn en zijn de kanalen naar mijn helder begaafdheid nog verder geopend. Dit omarm ik en ik stop het niet meer weg. Ik voel het als een ware transformatie die blijft doorgaan. Samen met mijn eigen wijsheid en levenservaring heeft dit alles mij gebracht tot waar ik nu ben.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met schilderen, schrijven, lezen, dans, yoga en in de natuur zijn. Deze hobby’s verweef ik ook in mijn werk.