Reading vermiste dieren

Om de een of andere reden is je dier plotsklaps zoek. Je mist hem of haar en je bent ten einde raad. Je hebt thuis en in de omgeving gezocht maar er is helaas geen spoor te bekennen van je kat, hond, paard of ander dier. Je blijft in onzekerheid. 

Het is in eerste instantie aan te bevelen om flyers in de omgeving op te hangen en om direct een professionele zoekgroep in te schakelen. Zij kunnen samen met een of meerdere speurhonden gaan zoeken.

Wanneer dat niets oplevert kan ik je op een andere wijze helpen door middel van een dieren reading. Dat wil zeggen dat ik op afstand en in de energie luister naar hoe het met je dier is, karakter eigenschappen, wat de oorzaak van de vermissing is, in welke omgeving hij/zij zich bevindt en wat hij/zij nodig heeft. 

Deze informatie levert wellicht nieuwe aanknopingspunten op om de zoektocht te vervolgen. Ik kan geen garantie geven dat je je dier ook werkelijk terug vindt. Je weet in ieder geval hoe het met hem/haar is. 

Ik spreek geen vermoedens uit en interpreteer niet. Dit geeft ruis op de lijn waardoor de informatie die ik ontvangen heb onzuiver wordt. En ik functioneer niet als google maps maar ben puur het medium die uitwerkt wat jouw dier en de spirits mij willen vertellen. 

Vergeet je (huis)dier nooit in de periode dat hij/zij vermist is. Blijf hem/haar in je energieveld houden en geef de moed niet op wanneer je ‘m niet direct vindt.  

Benodigdheden

Voor een dieren reading heb ik een recente foto waar je dier alleen op staat en de ogen goed zichtbaar zijn, de naam en leeftijd van je dier, achtergrondinformatie en eventuele vragen nodig. 

Aanvragen