Luisterkind Afstemming volwassene

In een Luisterkind afstemming maken we een energetische verbinding op afstand. Ik ontvang wat jij mij wilt vertellen. Zoals antwoorden op je vragen, tips hoe je ergens beter mee om kunt gaan en alles wat nog meer aandacht verdient.  Het kan je net die inzichten geven die je zo nodig hebt en die je verder op je pad kunnen helpen. 

Een greep uit de onderwerpen die aan bod kunnen komen in een afstemming zijn werk, relatie, gezin, familie, gezondheid, wonen, groei en ontwikkeling. 

Soms kom ik tijdens de zielsafstemming in contact met een auralifter of ongewenste entiteiten. Hier gaan we ook mee aan de slag zodat je er vrij van bent. Ook kun je mij een vorig leven laten zien dat van invloed is op je huidige leven. 

Hoezo zou je blijven piekeren als je sneller inzicht kunt krijgen door via een Luisterkind afstemming. Je hoeft er niet voor weg want ik verwoord jouw verhaal via schrift en verzend het vervolgens via de mail.

Aanvragen

Klik op onderstaande button als je een aanvraag wilt doen en vul het formulier in met je gegevens. Ik ontvang graag een recente foto waar je alleen op staat en waar je gezicht duidelijk in beeld is, je naam en leeftijd, achtergrondinformatie en eventuele vragen. Na ontvangst van de aanvraag mail ik over de verdere bijzonderheden.