Medium en Trance Healing consult

Wanneer je lichamelijke en geestelijke klachten hebt, ben je je vaak niet bewust van de dieper gelegen oorzaak.  Het zorgt ervoor dat je in een lagere trillingsfrequentie blijft. Dit gaat ten koste van je gezondheid en welbevinden.  

In een medium en trance healing sessie maken we op ziel niveau contact met de oorzaak van pijn en andere blokkades die jou belemmeren in je ontwikkeling. Vaak zijn het bestaande patronen en overtuigingen die zich in je vastgezet hebben in dit leven of in vorige levens.

De in jouw aanwezige aura lifters en entiteiten die jou ervan weerhouden in je eigen kracht te staan mogen hun weg terug naar het licht vinden. 

Wat onbewust was, wordt bewust. En dat is de eerste stap naar heelwording en transformatie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Je komt in een hogere trillingsfrequentie. Je voelt je beter in balans en je komt meer in je eigen kracht.   

Deze diepgaande sessies zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Je kunt een afspraak maken in mijn praktijk in Middelburg of voor een online consult. 

Aanvragen