Klankschaal sessies

Klankschaal massage individueel

Tijdens een klankschaal massage wordt je aangeraakt door warme klanken die met jou resoneren waardoor je tot diepe ontspanning komt.

Door deze ontspanning kunnen stijfheid, spanningen en blokkades los gelaten worden. Er ontstaat een nieuwe orde en je lichaam komt terug in balans. Er ontstaat een nieuw, positief en vrij lichaamsbewustzijn. De klank brengt je terug bij je ware zelf.

Tijdens een klankschaalmassage lig je op een behandel tafel en plaats ik de  klankschalen op je lichaam. Tijdens het aanslaan ervaar je de klank en de trilling. Je lichaam neemt de trilling mee naar binnen en doet zijn werk daar waar het nodig is. Je lichaamsvloeistoffen komen in beweging en datgene wat vast zit of geblokkeerd is, trilt los. 

Klankschaal sessie groep 

Ik verwelkom je ook graag voor een diep ontspannende klank sessie met meerdere personen. Liggend op een mat ervaar je samen met anderen de harmoniserende klanken van de klankschalen, sjamaan drum en andere instrumenten. Tijdens deze klankbeleving ontvangt ook ieder persoonlijk een klank bad. 

Dit is mogelijk met drie a vier personen in huiskamer sfeer of met meer dan vier personen in een andere daarvoor geschikte ruimte. 

Aanvragen