Geboortebegeleiding Luisterkind Afstemming

Geboortebegeleiding volgens de Luisterkind methode is een zachte en liefdevolle begeleiding voor je kindje om zich voor te bereiden op de geboorte. En je krijgt als ouder een mooi beeld van je kindje dat binnenkort het gezin komt versterken.

Ook zijn er situaties waarin begeleiding noodzaak is, omdat de omstandigheden niet optimaal zijn. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, noodzakelijk ontslag, lichamelijke klachten, onzekerheid of je wel een goede moeder zult zijn, verhuizing, ziekte, overlijden van een familielid en zo nog meer.

Je kunt de geboortebegeleiding tussen de 23 en 30 weken aanvragen. Mijn voorkeur gaat uit naar de 28 weken.

We spreken vier momenten af waarop ik contact maak met het kindje in je buik. Op die afgesproken tijdstippen luister ik naar wat hij of zij wil vertellen. Voor iedere afstemming mag je de vragen stellen die je hebt.

Je kindje kan in de Geboortebegeleiding-Luisterkind-afstemming aangeven hoe hij of zij de aanloop naar de geboorte beleefd, waar er nog hobbeltjes zitten en hoe hij of zij naar jullie als aanstaande ouders kijkt. Soms is het nodig dat we naar een vorig leven kijken omdat je kindje daar nog iets van meeneemt of graag aandacht aan wil besteden zodat je er als ouder in het nieuwe leven rekening mee kunt houden.

Alles wat jouw kindje wil vertellen, verwoord ik iedere keer via schrift en verzend het via de mail. 

Aanvragen

Klik op onderstaande button en vul het formulier in met je volledige naam en voeg een recente foto van jezelf bij. Na ontvangst van je aanvraag, mail ik je over de verdere bijzonderheden.    

Aanvragen