Luisterkind | Een meisje met een missie

Deze dame wist precies wat ze kwam doen op aarde. Ze heeft het allemaal verteld in de Luisterkind Afstemming waarvan hieronder een passage. 

Sharon is een meisje dat al vele levens geleefd heeft en daardoor veel wijsheid in zich heeft. Ze is geboren met een missie. En het universum zal alles in het werk stellen om haar hierin aan te moedigen en te ondersteunen.  Ze heeft heel duidelijk voor deze moeder gekozen om op aarde te komen.  Dat had ze nodig want ze wilde zeker zijn van een goede, veilige plek waar ze in vertrouwen kon uitgroeien tot de baby die nu geboren is. 

Haar vroeggeboorte was er één die voort is gekomen uit een innerlijk gevecht. Een gevecht waarbij Sharon zich de vraag heeft gesteld: “Zal ik wachten om geboren te worden totdat ik uitgerekend ben” of “Zal ik geboren worden wanneer ik voel dat het mijn tijd is om op aarde te komen”. Voor het laatste heeft ze gekozen. Er was niets dat haar tegen kon houden. Ze wilde niet langer binnen blijven en heel graag gaan deelnemen aan alles wat er gaande is in de buitenwereld.

Sharon weet wat ze wil en ze staat open voor haar taak die ze met gratie en passie wil vervullen. Haar moeder is degene die haar mag begeleiden op haar levenspad. Ze verwacht niet dat haar mams perfect is maar dat ze eerlijk naar Sharon toe is en ze de waarheid leeft zodat Sharon ook haar waarheid kan leven.

Ze besluit met “Mams, ik ben trots op je en samen gaan we er iets van maken. We kunnen het”.