Een plant met een Ziel

Mens, dier, natuur en zelfs huizen en gebouwen hebben een ziel.

Laatst ontving ik een aanvraag voor een reading van een huiskamer plant. De eigenares wist zich geen raad want deze plant was van de een op de andere dag veranderd van een goed florerende plant naar een plant die er doods en mistroostig uit zag. De bladeren glansden niet meer, ze hadden hun kleur verloren en ze hingen er maar slapjes bij. Duidelijk een plant die een flinke klap had gehad en in disbalans was.

Ik heb voorzichtig contact gemaakt met deze plant en geluisterd naar wat ze me door wilde geven. Ze heeft me onder andere iets verteld over haar voedingsbodem, de omgeving waarin ze beter kan gedijen en de persoonlijke verzorging.

Dit heb ik doorgegeven aan de eigenares die zeer ontroerd was na het lezen van de reading. Ze zou alle wensen van de plant in gaan willigen zodat ze weer in al haar pracht kan gaan stralen.