Zuiver Luisteren avond in groep

Boodschappen van de Ziel

Deze avond is het mogelijk om vragen te stellen. Hiermee ga ik mij afstemmen op jouw energie. Ik stel me open en ga luisteren naar wat je me vanuit jouw diepere bewustzijnslagen vertelt. Daar bevinden zich de boodschappen van je ziel. Dit kunnen zijn de antwoorden op jouw vragen en alles wat nog meer aandacht verdient in jouw energie. Ik ben het medium die uitwerkt wat jij en de spirits willen vertellen.

De boodschappen die ik beluister in de energie raken de kern/de essentie. Dit kan verhelderend, confronterend, helend en transformerend zijn. Sommige boodschappen vinden meteen herkenning en andere boodschappen hebben nog wat aandacht nodig, voordat het kwartje volledig valt. Dat is ook te begrijpen, want het zijn immers boodschappen die vanuit de diepere lagen, de ziel komen. Dat heeft soms zijn tijd nodig om te rijpen. Een dag, een week, een maand, een jaar. Alles is goed. Ieder in zijn eigen tempo.

Het kan je dieper inzicht in jezelf geven, meer helderheid verschaffen in issues waar je al langere tijd mee zit en handvatten geven hoe je ergens mee aan de slag kunt gaan. Als je een afstemming wilt ontvangen zonder vragen, ben je ook van harte welkom.

Doordat het afstemmen in de groep gebeurt, kunnen we informatie met elkaar delen. Er zijn vaak overeenkomsten met het verhaal van de ander. En misschien wordt je geraakt door een woord of een zin.

Als je na deze avond nog meer vragen hebt of je wilt een individuele afstemming, dan kun je een afspraak maken voor een persoonlijke Zuiver Luisteren sessie of een Luisterkind afstemming op afstand door middel van een foto.

Locatie: Middelburg.
Na aanmelding ontvang je de exacte adresgegevens.

Bijdrage: € 15. Graag gepast contant betalen.
(inclusief koffie, thee en wat lekkers)

Aanmelden: via button “Aanmelden” of via mobiel 06-22483556

Aanmelden