Merkaba Healing

De Merkaba is het Symbool van Bewustzijnsverruiming en is het instrument welke Aartsengel Metatron aan ons ter beschikking stelt om energetische trillingen te verhogen, wat een bewustzijnsverruimende werking heeft doordat je verhelderende inzichten krijgt en voelt waar je staat op het pad van bewustwording. 

Waarom een Merkaba Healing aanvragen

De pure, helende en verlichtende energie van aartsengel Metatron schoont onzuiverheden zoals negatieve energieen op, schoont de chakra’s en auralagen op en opent poorten in je bewustzijn. Bovendien zuivert het witte licht van Metatron het verleden, heelt vorige levens, helpt bij verwerking van trauma’s, neemt depressieve gevoelens weg en lost blokkades op. 

Een Merkaba Healing is online, op afstand of live in mijn praktijk in Middelburg mogelijk. Je kunt deze apart en ook in combinatie met een Akasha Reading aanvragen. 

Aanvragen

Klik op onderstaande button en vul het formulier in met de reden van je aanvraag. Zodra ik je aanvraag ontvangen heb, ontvang je van mij een mail  over het inplannen van een afspraak en de verdere bijzonderheden.  

Aanvragen