Spirit Healing mens en dier

Wanneer we geestelijk en lichamelijk uit balans zijn, functioneren we niet meer zoals we graag zouden willen. Vaak leven we op de automatische piloot en verliezen het contact met onze binnenwereld. Daardoor stroomt de levensenergie niet meer van binnen naar buiten en worden we vatbaarder voor ziektes.

Tijdens een Spirit Healing sessie met mijn persoonlijke gidsen stroomt krachtige energie naar jou. De nieuwe energetische frequenties vinden zijn weg naar wat lichamelijk, geestelijk, emotioneel en op ziel niveau geheeld en getransformeerd wil worden. Je systeem wordt gezuiverd van oude ballast waardoor je meer in balans en beter in contact komt met jouw essentie.

In de Healing maak ik indien nodig gebruik van klank en voel ik in of er inzicht vragen nodig zijn.

Gedurende een sessie kun je warmte, koude, tintelingen en lichte druk ervaren. Bepaalde lichaamsdelen kunnen gaan bewegen of je ziet kleuren. Ook spirits kunnen zich aan je kenbaar maken.

Indien je niet naar mijn praktijk kunt komen, is het ook mogelijk een healing op afstand via een foto voor je zelf of een dier aan te vragen.

Aanvragen

Klik op onderstaande button en vul het formulier in met de reden van je aanvraag en eventueel een recente foto waar jij of je dier alleen op staat. Zodra ik je aanvraag ontvangen heb, ontvang je van mij een mail  over het inplannen van een afspraak en de verdere bijzonderheden.  

Aanvragen