Zin van de Ziel

De “Zin van de Ziel” die ik van je mocht ontvangen was als een schouderklopje. Als een bevestiging die ik onbewust even nodig had en dus fijn was om te mogen ontvangen. Dankjewel! (L.)

 

Mijn Zin van de ziel verraste mij niet. Geheel kloppend wat ik van Tamara mocht ontvangen. Met een hele mooie tip waarmee ik verder kan om mijn ziel de liefde te geven die het verdiend! Veel dank! (Esther)

 

Een prachtige zin van de ziel gehad. Mooie boodschap gekregen , wat heel erg paste hoe ik op dat moment er in stond. (Maya)

 

Tamara’s Zin van de ziel kwam precies overeen met waar ik erg mee bezig was op het moment van ontvangen. Voor mij een hele mooie bevestiging. Dank lieve Tamara (Esther)

 

Een prachtige Zin van de Ziel ontvangen van Tamara. Precies omschreven wat op dit moment bij mij speelt, dus een fijne bevestiging dat ik op de goede weg ben. Dank je wel. (Marieke).

 

Hi Tamara, ik kreeg je zin van de Ziel. Ik kan me er helemaal in vinden.
Er is iets maar ik kan er niet de vinger op leggen. Dat is een vreemd gevoel maar jij hebt het voor het eerst onder woorden gebracht! (I.)