Medium en Trance healing consult

Tamara is een zeer prettig persoon waarbij je je gelijk veilig voelt. Ze neemt echt een kijkje in je ziel en heeft een heldere en zuivere verbinding met jouw energie. Op een prettige manier raakt Tamara kwetsbare delen van je (vorig) leven aan en helpt je nieuwe overtuigingen te maken zodat je werkelijk kan transformeren. Tamara is een echte aanrader als je weer vooruit wilt in je leven.  (Eveline)

 

Bij Tamara heb ik een medium en trance healing consult gedaan. Het was heel bijzonder. Ik bleef er gewoon bij en toch kwamen de antwoorden van dieper. Soms heel verrassend. Ik werd diep geraakt. De tranen stroomden over mijn wangen. Tamara heeft dat allemaal heel zacht begeleid. Ze liet mij echt helemaal zelf de antwoorden geven. Er werd mij veel duidelijk. (anoniem)

 

Ik heb bij Tamara een aantal medium en trance healing consulten gedaan. Eigenlijk kan ik wel zeggen, beleefd! Want ik heb het ervaren als een echt avontuur. Naar aanleiding van lichamelijke klachten en de psychische gevolgen daarvan, bleek dat ik echt terug moest naar het verleden waar volgens een reading van Tamara de oorzaak lag. Mijn ziel bracht heel veel situaties aan het licht, wat best wel eens heftig was, maar het heeft mij enorm geholpen om te gaan zien wat getransformeerd mocht worden, waardoor mijn klachten sterk verminderden. Ook kan ik nu thuis wat technieken zelf gebruiken wat een fijn gevoel is. Bedankt Tamara! (Jolanda)

 

Er gebeurde zo veel en ik voel het zo goed in heel mijn lichaam. Ik ben onder de indruk van wat er allemaal kwam. En er vallen veel stukjes in elkaar. Ook voel ik me sterker en lichter. Hartelijk dank voor je hulp en zuiverheid. J.V.