Dieren reading

Bedankt voor de mooie afstemming. Heeft ons veel geholpen! Zara is nu veel gelukkiger en ze snapt dat ik niet altijd tijd heb voor haar. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk aandacht te geven aan haar en ze laat mijn stoelen in rust… meestal wel. Heb haar beloofd dat ik geen tweede kat binnen zou pakken en is ze heel blij. Ze loopt rond als een koningin heel trots en zelfverzekerd. Ze straalt. Lijkt alsof ze weet dat ik heb haar gehoord…en dit dankzij jou. Wat voor mooie gave heb je. Duizend keren bedankt. (Ella)

 

Alles wat je over Ivy zei klopte gewoon helemaal. Ik ben heel blij dat ze nu rust gevonden heeft en dat ze op haar eigen manier voor altijd bij me zal zijn. Dit heeft me erg geholpen om het te kunnen verwerken en het mezelf te vergeven. Het mooie vind ik nog dat je in de reading schreef dat Ivy hoopt dat ik op een dag een andere kat neem zodat ze er mee kan spelen. Ik loop al dagen te twijfelen of ik ooit een andere kat zou nemen en hoe Ivy erover zou denken. Niemand wist hiervan, heel bijzonder dat dit naar voren was gekomen.  (Danielle)

 

Dank voor het toezenden van het verhaal van onze lieve hond. Wij herkennen veel van wat je geschreven hebt van en in hem. Uiteraard hopen wij zeker in verbinding te blijven met onze grote vriend. Het gemis is heftig en groot, maar de tijd moet zijn werk doen, wat het verdriet laat slijten. (anoniem)

 

Wat ben ik blij dat ik je “tegen” ben gekomen! En wat ben ik blij met deze afstemming van jou! Of eigenlijk van mijn hond. Ik had al zo’n vermoeden. Maar je zet wel de puntjes op de i. Heel fijn dat ik haar nu beter kan begrijpen en beter met haar om kan gaan. Ik ga lekker bezig zijn met haar zodat ze kan genieten van alles en iedereen.. Want een lieverd dat is het zeker! Super bedankt! (anoniem)

 

Wauw!!! Wat super herkenbaar!! Heel mooi en super bedankt dat je dit hebt gedaan. We gaan nu wat gerichter oplossingen zoeken om prikkels te reduceren in huis. Hij is namelijk ontzettend vaak buiten en wil pas sinds kort weer af en toe thuis zijn. We missen hem soms echt, want het is een hele lieve, zachte kat en we hebben hem graag bij ons. Nu dringt weer wat helderder tot me door waarom hij vaak het huis uit vlucht. (A.)

 

Dank je wel voor je mooie reading. De cirkel is nu rond. Hij heeft nu rust in vrede. Hij komt me al op zoeken in mijn dromen en ik voel hem regelmatig om mij heen. (anoniem)

 

Vanuit mijn hart bedankt voor deze reading. Het raakt me en het is herkenbaar, direct duidelijk dat het klopt. Respect voor jouw gave en de manier waarop je dit uitdraagt. Het steunt mij ook in mijn kracht om goed aanwezig te zijn in het nu en in mijn energie, dit is wat Bodhi ook vraagt van mij. (Bea)