Dieren reading

Bedankt voor de mooie afstemming. Heeft ons veel geholpen! Zara is nu veel gelukkiger en ze snapt dat ik niet altijd tijd heb voor haar. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk aandacht te geven aan haar en ze laat mijn stoelen in rust… meestal wel. Heb haar beloofd dat ik geen tweede kat binnen zou pakken en is ze heel blij. Ze loopt rond als een koningin heel trots en zelfverzekerd. Ze straalt. Lijkt alsof ze weet dat ik heb haar gehoord…en dit dankzij jou. Wat voor mooie gave heb je. Duizend keren bedankt. (Ella)

 

Dank voor het toezenden van het verhaal van onze lieve hond. Wij herkennen veel van wat je geschreven hebt van en in hem. Uiteraard hopen wij zeker in verbinding te blijven met onze grote vriend. Het gemis is heftig en groot, maar de tijd moet zijn werk doen, wat het verdriet laat slijten. (anoniem)

 

Wat ben ik blij dat ik je “tegen” ben gekomen! En wat ben ik blij met deze afstemming van jou! Of eigenlijk van mijn hond. Ik had al zo’n vermoeden. Maar je zet wel de puntjes op de i. Heel fijn dat ik haar nu beter kan begrijpen en beter met haar om kan gaan. Ik ben natuurlijk gelijk met haar een grote ronde gaan lopen en met de lange lijn. Ik heb twee halsbanden aan bij haar. Een stoffen slip ketting en de prikketting. Tijdens het wandelen heb ik de lijn even gewisseld van prikketting naar slip ketting en wat denk je?. Bij thuiskomst bleek ik de prikketting te zijn verloren!! Dat vond ik nogal “toevallig”. Ik ben hem expres niet gaan zoeken want dit zal zeker zo moeten zijn! Wij/ik ga lekker bezig zijn met haar zodat ze kan genieten van alles en iedereen.. Want een lieverd dat is het zeker! Super bedankt! (anoniem)

 

Wauw!!! Wat super herkenbaar!! Heel mooi en super bedankt dat je dit hebt gedaan. We gaan nu wat gerichter oplossingen zoeken om prikkels te reduceren in huis. Hij is namelijk ontzettend vaak buiten en wil pas sinds kort weer af en toe thuis zijn. We missen hem soms echt, want het is een hele lieve, zachte kat en we hebben hem graag bij ons. Nu dringt weer wat helderder tot me door waarom hij vaak het huis uit vlucht. (A.)