Luisterkind afstemmingen

Afstemming dochter: Ik heb zojuist de afstemming van Sofie gelezen en ik ben sprakeloos. Hoe je Sofie omschrijft klopt helemaal. Ook enorm bedankt voor het opschonen van ons huis! Ik kan me voorstellen dat dit voor Sofie een hele verandering is. 

Wat betreft de aliens, ik heb altijd al het gevoel gehad dat ze daar niet voor niets over droomt. Wat bijzonder ook! Ze weet ook dat ze dit soort dingen allemaal kan vertellen en ik ben blij dat ze dit ook doet. 

Aan het eind van de middag wilde ze ineens naar buiten, ze ging heen en weer rennen en stond te dansen met een stralend gezichtje! 

Ik wil je hartelijk bedanken voor deze mooie afstemming, we gaan ons best doen om haar zo goed mogelijk te helpen met dit alles! (Diana)

 

Afstemming dochter en zoon: Allebei de verhalen hebben mij veel gedaan en gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Het verhaal van Mijntje was heel indrukwekkend en ik ben ook heel blij dat jij haar hebt kunnen helpen. We zien een andere Mijntje thuis in positieve zin. Haar start op haar nieuwe school gaat goed. Bertje is rustiger en we kunnen  hem nu beter begeleiden in zijn emoties. Dus onze dank is groot. (Suzanne)

 

Afstemming zoon: “In één woord echt gewoon: wauw! Dit is voor mij een bevestiging van hoe ik A. al aangevoeld heb. Ik heb er alleen niet voor de 100% achter gestaan. Door wat je mij gestuurd hebt doe ik dit nu wel. Ik vind het heel belangrijk dat hij zich op z’n gemak voelt. Op de peuter speelzaal is het nog een strijd, verder zijn de woede aanvallen nu echt minder. Ik wil je bedanken Tamara, voor de bevestiging, voor je tijd en de mooie woorden van A. op papier te zetten. Vervolg dit mooie werk, meerdere ouders (mijn mening) mogen deze bevestiging krijgen en leren hun eigen kind te gaan begrijpen in plaats van dat hun wil wet is. Bijzonder dit allemaal”. (L.B.)

 

Afstemming volwassene: “De introductie en beschrijving van wie ik ben en hoe ik functioneer is treffend. Ik herken mezelf daar volledig in.
Ik heb een goed gevoel over hoe dit is begeleid en ook over het feit dat mijn opa naar het licht is gebracht. Ik ben blij met deze afstemming en niet in de laatste plaats blij over de respectvolle manier waarop dit gesprek is aangepakt. Voor mij is dit een periode in mijn leven waarin ik bezig ben met het transformeren van trauma energie en verstrikkingen en dit helpt mij verder naar heel wording, die afstemming heeft daar wezenlijk aan bijgedragen. Heel veel dank aan jou Tamara”. (Marja)

 

Afstemming volwassene: “Er is mij een heleboel duidelijk geworden. Zoveel dingen die nu op zijn plaats vallen. Er zitten heel veel boodschappen in verborgen. Nogmaals heel erg bedankt voor het maken van je afstemming. Ben hier zo ontzettend blij mee”. (A.)

 

Afstemming dochter: “M. heeft het zojuist gelezen. Ze was erg onder de indruk. Net als T. overigens maar anders. Nog net voordat het stukje er stond “tranen stromen over je wangen” gebeurde dat ook. Heel bijzonder. Verder zegt ze er weinig over als dat het wel klopt. Super bedankt”. (S.)

 

Afstemming volwassene: “Wat een geweldige afstemming. In liefdevolle aandacht afgestemd merk ik op. En wat zo bijzonder is, het is alsof mijn ziel het zo heeft opgeschreven, het past als een warme jas. Het geeft me ook de bevestiging dat waar ik verandering in wilde aanbrengen vanaf dit jaar dus echt ook de verandering (stap voor stap) mag zijn. Dank je wel”. (Naomi)

 

Afstemming volwassene: “Dank je wel voor je afstemming. Dat oer-verdriet herken ik wel en dat komt er bij tijd en wijle uit, zoals ook nu weer met deze verkoudheid en andere onrechtvaardigheden. Toen ik gisteren nog even over je bericht zat na te mijmeren, viel ineens “die schil van verdriet” van me af. Misschien omdat die is gezien!?. De tijd zal het me verder leren. Goed om te merken was dat er in je reading geen projecties zaten. Want dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Enfin, dat heb je dan nu weer goed gemaakt”. (Tineke)

 

Afstemming volwassene: “Heel erg bedankt voor deze mini afstemming! Je hebt in een korte tekst toch wel een paar rake aspecten opgesomd. En je bent één van de weinigen die zo helder ziet en benoemd dat lief zijn niet speciaal mijn karakter is. Nogmaals hartelijk dank”. (anoniem)

 

Afstemming volwassene: “Tamara, mijn eeuwige dank dat je mij verloste van mijn opgesloten gevoel dat ik niet kon plaatsen. Door jouw afstemming en terug te gaan in mijn vorig leven bracht je mij verlossing. Het is te gek dat dit kan. Ik kan het iedereen aanraden dit te doen wanneer je van binnen voelt dat er iets is. Alles stroomt in mij zoals ik nog nooit mocht ervaren. Ben super gelukkig. Veel dank”. (T.)

 

Afstemming volwassene: “De tranen vloeien over mijn wangen terwijl ik mijn afstemming lees. Herkenning alom”. (Iris) 

 

Familieverbond afstemming: “We hebben hem samen al een aantal keer gelezen en wow! Hoe bizar hoe je ons omschreven hebt. We herkennen onszelf in vrijwel alles wat er in staat. Ongelofelijk, prachtig om te lezen. Super bedankt hiervoor”. (D.W.)