Oneness deeksha blessing

Voordat we geboren werden waren we al in eenheid met alles. En we zijn geboren in eenheidsbewustzijn. Het is in jou, het is in mij, het is in ons allemaal. De een heeft die staat van bewustzijn behouden en de ander voelt het niet of niet goed meer. En dat kan zijn oorzaak hebben in opvoeding, school en maatschappij.

Anderhalf jaar ben ik onder andere om die reden geinitieerd als Oneness Deeksha gever. Dat betekent dat ik een kanaal ben om Deeksha energie oftewel goddelijke eenheids energie door te geven aan de ontvanger door middel van een zogeheten Deeksha blessing.

De effecten van de initiatie stromen in ieder geval door mij heen en ik voel dat die stroming steeds sterker wordt en zich verder een weg baant. Met de mind kan ik het niet precies omvatten en dat is ook niet de bedoeling. Het is er en ik ben me ervan bewust dat het al van invloed is op mijn omgeving. In consulten, gesprekken en in het gewoon zijn. Emoties komen los en vaak zie ik het licht in iemands ogen weer gaan schijnen.

Na het ontvangen van Deeksha ervaar je meer vreugde en liefde, verbondenheid, het muurtje van afgescheidenheid breekt af, je bewustzijn wordt groter en je wordt creatiever om zaken neer te zetten.

Het is mogelijk om de blessing online of op afstand via een foto te ontvangen.

Indien je voelt dat je een Deeksha blessing wilt ontvangen vul dan onderstaand aanvraag formulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Aanvragen