Mediamieke familie opstelling Middelburg donderdag 5 september 2019

Waar het in de ene familie allemaal soepel verloopt, is er in de andere familie constant wrijving. Het is vaak niet te verklaren wat de oorsprong hiervan is. Tijdens deze avond gaan we jouw familie verbindingen inzichtelijk maken door middel van een mediamieke opstelling. De nieuwe inzichten die je ontvangt kunnen je helpen om bestaande verbindingen te veranderen en of te verbeteren zodat er meer harmonie ontstaat in jouw familie systeem.

Hiermee lever je tevens een bijdrage aan heling van de aarde. Elk conflict in een familie betekent immers ergens anders in de wereld ook een conflict waardoor de aarde steeds meer in disharmonie raakt. Door het herstellen van familie verbindingen help je de aarde meer en meer in balans te komen.

Er is plaats voor maximaal 4 deelnemers.
Indien je voorkeur hebt voor een prive sessie, neem dan gerust contact met mij op.

Lokatie: Watersniphof 82 in Middelburg

Kosten: € 22,50 inclusief thee en een versnapering. Graag gepast contant betalen.

Aanmelden via: het formulier onder Contact boven in de menubalk.

 

 Grote Spirituele Westlicht beurs Grote Kerk Goes zaterdag 12 oktober 2019

Zaterdag 12 oktober is het weer zover. 

Een dag vol spiritualiteit. Er is zoveel te zien en te beleven. Ik ben er ook. Je kunt bij mij terecht voor Medium/Reading consulten, informatie over Luisterkind en Klankmassage. En ik verkoop Dreampaintings kaarten. 

Op deze grote beurs kun je alles vinden op het gebied van spiritualiteit, gezondheid, welzijn, creativiteit en bewustwording met 100 standhouders.
Alles voor lichamelijk en geestelijk welzijn.
Denk aan: verkoop van vele spirituele artikelen, coaching, gezonde voeding, wierook, mediums, mindfullness, tarot en andere kaartleggingen, kristallen, persoonlijke consulten, religieuze beelden, healing, klankschalen, boeddha, allerlei massages, aura fotografie, natuurlijke producten, reiki, wellness, sieraden, yoga, live muziek , gastsprekers en nog meer. 

Zet deze datum alvast in je agenda: 12 oktober 2019 van 10.00 – 17.00 uur.

Aanvang: 10 uur tot 17 uur.

Entree voor bezoekers is 5 euro.
Dit is inclusief gratis muzikale optredens en gratis bijwonen van verschillende lezingen .

Locatie: Grote of Maria Magdalena Kerk , Singelstraat 21, Goes.

 


Groep Reading Middelburg donderdag 26 september 2019

Wat een reading voor je kan betekenen is niet in een paar zinnen te verwoorden. Je moet het ervaren en voelen.
Kernwoorden zijn dieper inzicht in jezelf, bewustwording van hetgeen onbewust leeft en invloed heeft op lichaam en geest, energie uitwisseling, heling. Ook ontvang je, indien nodig, bruikbare tips.

Deze avond open ik mij in de energie en stem mij af op ieder afzonderlijk in de groep. Via mijn helder horen, zien en weten ontvang ik informatie vanuit jouw diepere bewustzijnslagen.
Het kunnen zijn antwoorden op vragen en alles wat op dat moment aandacht verdient. Alles wat ik ontvang, raakt de essentie. Dit kan verhelderend, helend en transformerend zijn. Het ene vindt meteen herkenning en het andere heeft nog wat tijd nodig om te rijpen.

Omdat de reading in een groep plaats vindt, kan er een dynamische interactie ontstaan en er kan informatie met elkaar gedeeld worden.

Voel je welkom op deze avond waar alles mag zijn.
Wil je liever een prive reading, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: € 22,50 inclusief koffie/thee en versnapering. Graag gepast contant betalen. 

Locatie: Europalaan 31, Middelburg

Aanmelden