Oneness deeksha blessing

Voordat we geboren werden waren we al in eenheid met alles. En we zijn geboren in eenheidsbewustzijn. Het is in jou, het is in mij, het is in ons allemaal. De een heeft die staat van bewustzijn behouden en de ander voelt het niet of niet goed meer. En dat kan zijn oorzaak hebben in opvoeding, school en maatschappij.

Anderhalf jaar ben ik onder andere om die reden geinitieerd als Oneness Deeksha gever. Dat betekent dat ik een kanaal ben om Deeksha energie oftewel goddelijke eenheids energie door te geven aan de ontvanger door middel van een zogeheten Deeksha blessing.

Dit is een blessing voor het ontwaken van het universele of eenheidsbewustzijn. Lange tijd is het een ondergeschoven kindje gebleven en vooral omdat ik nog niet precies wist wat dit voor mij ging betekenen, hoe ik het wilde en kon omschrijven en hoe ik hiermee de wereld kan dienen.
Het is ook niet echt iets om via een reclamecampagne aan de man te brengen.

De effecten van de initiatie stromen in ieder geval door mij heen en ik voel dat die stroming steeds sterker wordt en zich verder een weg baant. Met de mind kan ik het niet precies omvatten en dat is ook niet de bedoeling. Het is er en ik ben me ervan bewust dat het al van invloed is op mijn omgeving. In consulten, gesprekken en in het gewoon zijn. Emoties komen los en vaak zie ik het licht in iemands ogen weer gaan schijnen.

Na het ontvangen van Deeksha ervaar je meer vreugde en liefde, verbondenheid, het muurtje van afgescheidenheid breekt af, je bewustzijn wordt groter en je wordt creatiever om zaken neer te zetten.

Het is mogelijk om de blessing online via messenger, whatsapp of op afstand via een foto te ontvangen.

Indien je voelt dat je een Deeksha blessing wilt ontvangen vul dan onderstaand aanvraag formulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Aanvragen

 

Geef eens een Kadobon

Hoe leuk is het om met de feestdagen een kadobon te geven en/of te ontvangen.

Te besteden voor bijvoorbeeld een een bericht van een Ster aan de hemel, Dierenreading, een Luisterkind afstemming, Mediamieke familie opstelling, een reading van een overleden dierbare, een brief van jouw Gids, Klankschaalmassage of Spirit healing.

Je kunt zelf de hoogte van het te besteden bedrag bepalen en de waardebon is een jaar na datum geldig.

Deze kan natuurlijk ook voor een verjaardag, Valentijnsdag en elke andere gelegenheid gebruikt worden.

Brief van je Gids

Iedereen heeft altijd meerdere gidsen bij zich. Je hebt een hoofdgids die jou al sinds je geboorte begeleidt en beschermt op je levenspad. En je hebt ook gidsen die tijdelijk aanwezig kunnen zijn bij bijvoorbeeld bepaalde levenslessen of groeiprocessen. 

Gidsen zijn altijd positief en zuiver. Ik fungeer als kanaal voor de boodschappen die jouw Gids je wil doorgeven en die juist in dit stadium van je leven van belang zijn.  

Via automatisch schrift vloeien de boodschappen en de naam van jouw Gids naar mijn pen.  

Wil jij graag weten wie je Gids is? En wil je een Gidsbrief ontvangen?

Druk dan op de aanvraag button en vul het formulier in met je naam, achternaam en geboortedatum en voeg een recente foto van jezelf bij waar je alleen op staat.  Zodra ik je gegevens ontvangen heb, start ik met schrijven via jouw Gids en ontvang je de brief binnen enkele dagen in je mailbox.