Groeps Reading – nieuwe datum volgt

Een reading kan je dieper inzicht in jezelf geven, meer helderheid verschaffen in issues waar je al langere tijd, misschien onbewust, mee zit. En je ontvangt bruikbare handvatten hoe je ergens mee aan de slag kunt gaan.

Je mag vragen stellen en ook zonder vragen ben je van harte welkom. Ik stel me open en fungeer als medium voor wat jij en de spirits willen vertellen. Dit kunnen zijn de antwoorden op jouw vragen of dat wat als eerste aandacht vraagt in jouw energie.

De informatie die ik ontvang raakt de kern/de essentie. Dit kan verhelderend, confronterend, helend en transformerend zijn. Sommige boodschappen vinden meteen herkenning en andere boodschappen hebben nog wat aandacht nodig, voordat het kwartje volledig valt. Dat is ook te begrijpen, want het is immers informatie die vrij komt vanuit de bibliotheek van je ziel. Dat heeft soms zijn tijd nodig om te rijpen. Een dag, een week, een maand, een jaar. Iedereen heeft zijn eigen tempo daarin.

Zodra de reading start, vindt er eigenlijk al verandering plaats in de energie. Dit kun je heel subtiel voelen in je lichaam.

Afstemmen in de groep betekent ook dat we informatie met elkaar kunnen delen en elkaar kunnen steunen in het op gang gebrachte proces. Vaak zijn er overeenkomsten met het verhaal van de ander. En misschien wordt je geraakt door een woord of een zin. Het is een avond waar alles mag zijn. Van een lach tot een traan.

Locatie: mijn praktijk in de Watersniphof 82, Middelburg. 

Bijdrage: € 17,50 per persoon. Graag gepast contant betalen. Dit is incl. thee en wat lekkers.

Graag tevoren aanmelden via: formulier onder Contact boven in de menubalk

Het is ook mogelijk om mij in te huren op lokatie.

Hartegroet, Tamara