Akasha groep reading

In een groep reading open ik mij in de Bron energie en stem ik mij af op ieder persoonlijk in de groep.

Via mijn helder horen, zien en voelen ontvang ik informatie die verhelderend, helend en transformerend kan zijn.

We creeren een veilige setting waarin iedereen vrij is om te delen en waardoor een spontane interactie kan ontstaan.

Kortom, een gezellig samen zijn waarin een lach en een traan naast elkaar mogen bestaan.

Neem gerust contact met mij op als je een Groep Reading thuis of in een andere ruimte wilt organiseren. 

 

 
 
 

 

Oneness deeksha blessing

Voordat we geboren werden waren we al in eenheid met alles. En we zijn geboren in eenheidsbewustzijn. Het is in jou, het is in mij, het is in ons allemaal. De een heeft die staat van bewustzijn behouden en de ander voelt het niet of niet goed meer. En dat kan zijn oorzaak hebben in opvoeding, school en maatschappij.

Anderhalf jaar ben ik onder andere om die reden geinitieerd als Oneness Deeksha gever. Dat betekent dat ik een kanaal ben om Deeksha energie oftewel goddelijke eenheids energie door te geven aan de ontvanger door middel van een zogeheten Deeksha blessing.

De effecten van de initiatie stromen in ieder geval door mij heen en ik voel dat die stroming steeds sterker wordt en zich verder een weg baant. Met de mind kan ik het niet precies omvatten en dat is ook niet de bedoeling. Het is er en ik ben me ervan bewust dat het al van invloed is op mijn omgeving. In consulten, gesprekken en in het gewoon zijn. Emoties komen los en vaak zie ik het licht in iemands ogen weer gaan schijnen.

Na het ontvangen van Deeksha ervaar je meer vreugde en liefde, verbondenheid, het muurtje van afgescheidenheid breekt af, je bewustzijn wordt groter en je wordt creatiever om zaken neer te zetten.

Het is mogelijk om de blessing online of op afstand via een foto te ontvangen.

Indien je voelt dat je een Deeksha blessing wilt ontvangen vul dan onderstaand aanvraag formulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Aanvragen

 

 

Brief van je Gids

Iedereen heeft altijd meerdere gidsen bij zich. Je hebt een hoofdgids die jou al sinds je geboorte begeleidt en beschermt op je levenspad. En je hebt ook gidsen die tijdelijk aanwezig kunnen zijn bij bijvoorbeeld bepaalde levenslessen of groeiprocessen. 

Gidsen zijn altijd positief en zuiver. Ik fungeer als kanaal voor de boodschappen die jouw Gids je wil doorgeven en die juist in dit stadium van je leven van belang zijn.  

Via automatisch schrift vloeien de boodschappen en de naam van jouw Gids naar mijn pen.  

Wil jij graag weten wie je Gids is? En wil je een Gidsbrief ontvangen?

Druk dan op de aanvraag button en vul het formulier in met je naam, achternaam en geboortedatum en voeg een recente foto van jezelf bij waar je alleen op staat.  Zodra ik je gegevens ontvangen heb, start ik met schrijven via jouw Gids en ontvang je de brief binnen enkele dagen in je mailbox.

Kosten: € 27,50

Aanvragen