OKTOBER * AKTIE * LUISTERKIND

De herfst periode vraagt om de aandacht naar binnen te keren en te voelen wat er lichamelijk en geestelijk speelt.
Misschien ben je juist nu op zoek naar antwoorden en nieuwe inzichten, wil je graag tips ontvangen, wil je graag weten wat er nu gehoord wil worden.
 
Door middel van een Luisterkind afstemming ontvang je die antwoorden, tips en datgene wat aandacht vraagt. Je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken want het gebeurt allemaal in de energie. Jij vertelt jouw verhaal en ik ontvang. We hebben een gesprek van ziel tot ziel. Dit verwerk ik in een word bestand en verzend het via de mail zodat je het thuis op jouw moment in alle rust kunt lezen.
 
Gedurende de maand oktober 2019 betaal je geen € 60 maar € 47,50 wanneer je een Luisterkind afstemming bij mij aanvraagt.
 
Luisterkind is voor kinderen en volwassenen:
https://www.tamaravanderhooft.nl/luisterkind/kinderen/
https://www.tamaravanderhooft.nl/luisterkind/volwassenen/
 
 Yin Yang Yogales & Klankschaal relaxation zaterdag 26 oktober 2019

Naomi van Nomi Yoga en ik zijn blij je te mogen verwelkomen bij onze gezamenlijke beleving!

Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 oktober 2019 van 10:00-11:30 uur in het Dorpshuis van Nieuw- en Sint Joosland aan de Veerstraat 2.

Op deze ochtend zal er een heerlijke yoga-practice gegeven worden door Naomi. Deze zal zacht beginnen, overgaan in een dynamische ‘flow’ en diverse in- en ontspannende houdingen bevatten. Hierna zal ik de eindontspanning begeleiden met mijn klankschalen en andere instrumenten.

Je hoeft niets speciaals mee te nemen. Yogamatten, -blokken, -dekens en oog kussentjes zijn aanwezig. Draag comfortabele (sport)kleding. Niet te los, maar ook zeker niet te strak. Yoga is op blote voeten.

Wanneer je deelneemt aan deze ervaring ga je akkoord met de door NOMI YOGA gestelde voorwaarden en privacy-beleid.
Deze kun je vinden op www.nomiyoga.nl/deelname en in de map op de locatie.

Mocht je bijzonderheden, blessures of andere beperkingen hebben laat dit dan weten, voordat je met de yoga-practice start. Zo kan er rekening gehouden worden met jouw gestel en, wanneer nodig, opties aangeboden worden.

Na de eind-ontspanning is er gelegenheid om gezellig na te praten met een kopje thee en een gezonde en herstellende lekkernij.

De kosten voor deze ochtend zijn €17,50. Dit bedrag dien je voor 19 oktober 2019 over te maken op rekeningnummer IBAN NL66ABNA0507968875 tnv Naomi Goozen o.v.v. Yoga & Klankschalen. Bij annulering restitutie van kosten mogelijk tot 21 oktober 2019.

Wij wensen je alvast heel veel plezier.
Laat je verwonderen en ont-moeten!

Namasté,
Naomi & Tamara

 

Spirituele gezondheidsbeurs Nieuwe Kerk Middelburg zaterdag 30 november 2019

Diverse mediums en paragnosten zijn hier aanwezig en ook ook verkoop kramen met edelstenen, oliën, sieraden en zoutlampen .
De moeite waard om eens binnen te lopen op deze mooie beurs.

Hier ben ik ook aanwezig. Je kunt bij mij aan tafel schuiven voor een medium/reading consult voor jezelf, je kind of je dier, informatie over mijn werk als Luisterkind werker en mijn andere werkzaamheden. 

Locatie: Nieuwe Kerk in Middelburg

Zaal open: 11.00 – 17. 00 uur

Toegang: € 5 inclusief koffie/thee

 

 

 

Spiritueel Cafe Middelburg vrijdag 25 oktober 2019

Open en laagdrempelig voor iedereen die kennis wil maken met of geinteresseerd is in spiritualiteit. Er zijn verschillende mediums aanwezig en verkoopkramen met onder andere zoutlampen, gemstone trees en wierook.

Hier ben ik ook aanwezig. Kom gezellig langs voor een mini reading van jezelf, je kind of je dier, voor meer informatie over mijn werkzaamheden als Luisterkind werker en meer of voor een gezellig kletspraatje. 

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. 

Locatie: Wijkcentrum Het Hart, Kruitmolenlaan 125 in Middelburg 

Tijdstip: 19.30 – 22.30 uur