Aanschuifdiner en Groepsreading zondag 28 april 2019 bij Kust Vlissingen

We beginnen de avond met een eenvoudig -gangen aanschuifdiner tot ongeveer 19.00 uur. Heeft u speciale wensen voor het eten, laat het weten. Kosten zie onderaan.

Daarna begint Tamara van der Hooft met een groepsreading. Een reading kan je dieper inzicht in jezelf geven, meer helderheid verschaffen in issues, waar je al langere tijd mee zit en handvatten geven hoe je ergens mee aan de slag kunt gaan.
Tamara opent zich in de energie en stemt zich af op ieder afzonderlijk in de groep. Ze luistert naar wat je haar vanuit de diepere bewustzijnslagen oftewel op zielsniveau vertelt. Dit kunnen zijn de antwoorden op eventuele vragen en alles wat nog meer aandacht verdient in jouw energie.
Doordat de reading in de groep plaats vindt, kan er een dynamische interactie ontstaan en er kan informatie met elkaar gedeeld worden.

Indien je niet wilt deelnemen aan de groepsreading, maar liever een één op één reading ontvangt, is dat ook mogelijk. Graag bij je aanmelding dit via een PB aangeven.

Kosten voor de hele avond: € 30,00 (tot 23.00 uur) aanschuifdiner (excl. drankjes) én reading.

Aanmelden kan via mail info@kustvlissingen.nl of telefoon 0118 – 413122 tot vrijdagavond 26 april om 20.00 uur. Later in overleg.

Deelname Spiritueel Inloop Cafe Middelburg vrijdag 19 april 2019

Wil je komen kennismaken? Informeren naar Luisterkind, Klankmassage en mijn andere werkzaamheden? Aan tafel schuiven voor een reading? De foto van je dier laten lezen? Kom dan vrijdagavond 19 april a.s. vanaf 19.00 uur vrijblijvend binnenlopen in ‘t Meandertje aan de Kruitmolenlaan 125 in Middelburg.

Ik zie je graag!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Groeps Reading – nieuwe datum volgt

Een reading kan je dieper inzicht in jezelf geven, meer helderheid verschaffen in issues waar je al langere tijd, misschien onbewust, mee zit. En je ontvangt bruikbare handvatten hoe je ergens mee aan de slag kunt gaan.

Je mag vragen stellen en ook zonder vragen ben je van harte welkom. Ik stel me open en fungeer als medium voor wat jij en de spirits willen vertellen. Dit kunnen zijn de antwoorden op jouw vragen of dat wat als eerste aandacht vraagt in jouw energie.

De informatie die ik ontvang raakt de kern/de essentie. Dit kan verhelderend, confronterend, helend en transformerend zijn. Sommige boodschappen vinden meteen herkenning en andere boodschappen hebben nog wat aandacht nodig, voordat het kwartje volledig valt. Dat is ook te begrijpen, want het is immers informatie die vrij komt vanuit de bibliotheek van je ziel. Dat heeft soms zijn tijd nodig om te rijpen. Een dag, een week, een maand, een jaar. Iedereen heeft zijn eigen tempo daarin.

Zodra de reading start, vindt er eigenlijk al verandering plaats in de energie. Dit kun je heel subtiel voelen in je lichaam.

Afstemmen in de groep betekent ook dat we informatie met elkaar kunnen delen en elkaar kunnen steunen in het op gang gebrachte proces. Vaak zijn er overeenkomsten met het verhaal van de ander. En misschien wordt je geraakt door een woord of een zin. Het is een avond waar alles mag zijn. Van een lach tot een traan.

Locatie: mijn praktijk in de Watersniphof 82, Middelburg. 

Bijdrage: € 17,50 per persoon. Graag gepast contant betalen. Dit is incl. thee en wat lekkers.

Graag tevoren aanmelden via: formulier onder Contact boven in de menubalk

Het is ook mogelijk om mij in te huren op lokatie.

Hartegroet, Tamara

NIEUW – Luisterkind Levensbrug afstemming

Op 20 oktober 2018 heb ik de Luisterkind module Levensbrug gevolgd.

Dit betekent dat ik als Luisterkind werker een mooie brug kan slaan tussen jou en een dierbare die niet meer zelfstandig kan praten.

Een Levensbrug afstemming kan aangevraagd worden voor mensen die:
– overleden zijn
– in coma liggen
– op de intensive care liggen
– een vorm van Alzheimer/dementie/Korsakov hebben
– zelfmoord gepleegd hebben
ook voor ongeboren kinderen en doodgeboren baby’s kan een Levensbrug afstemming aangevraagd worden.

Zie voor meer informatie Luisterkind: Levensbrug.