Ervaringen

Op deze pagina vind je een aantal reacties van cliënten. Ieder met een eigen doel en eigen gevoel. Wanneer eigen namen vermeld zijn, is hiervoor toestemming gegeven.

Tamara is een zeer prettig persoon waarbij je je gelijk veilig voelt. Ze neemt echt een kijkje in je ziel en heeft een heldere en zuivere verbinding met jouw energie. Op een prettige manier raakt Tamara kwetsbare delen van je (vorig) leven aan en helpt je nieuwe overtuigingen te maken zodat je werkelijk kan transformeren. Tamara is een echte aanrader als je weer vooruit wilt in je leven.  (Eveline)

De meditatie was rustgevend en verhelderend. Ik stapte erin met bonkende hoofdpijn en kwam er in lichte trance uit. Hoofdpijn verdwenen en omhuld in deken van rust en kalmte. De boodschap die ik meekreeg was heel herkenbaar. Het doet deugd bevestiging te krijgen van datgene waar je mee bezig bent. Zeker voor herhaling vatbaar! Warme groet, Marian

Na de meditatie (via de stemmen/boodschappen die ik ontving) en ook vooral via je tekstje dat je me gaf, was alles even in een stroomversnelling terecht gekomen. De meditatie was diepgaand, we gingen van het grotere geheel/het universum terug naar onszelf, naar ons lichaam en het zo mogelijk makend dieper in onszelf te duiken. Het was echt diepgaand. Liefs Iris

Een enorm diepe rust ervaren tijdens de “stiltemeditatie” in groep geleid door Tamara. Zo geweldig in deze toestand te mogen verblijven, nét wat ik zo broodnodig had. De afstemming die zij maakte tijdens deze sessie was compleet to the point, haast op maat voor mij gemaakt. Een fantastische boodschap om weer te keren naar het hier en nu. Thx Tamara

“De introductie en beschrijving van wie ik ben en hoe ik functioneer is treffend. Ik herken mezelf daar volledig in.
Ik heb een goed gevoel over hoe dit is begeleid en ook over het feit dat mijn opa naar het licht is gebracht. Ik ben blij met deze afstemming en niet in de laatste plaats blij over de respectvolle manier waarop dit gesprek is aangepakt. Voor mij is dit een periode in mijn leven waarin ik bezig ben met het transformeren van trauma energie en verstrikkingen en dit helpt mij verder naar heel wording, die afstemming heeft daar wezenlijk aan bijgedragen.
Heel veel dank aan jou Tamara”. (Marja)

“Er is mij een heleboel duidelijk geworden. Zoveel dingen die nu op zijn plaats vallen. Er zitten heel veel boodschappen in verborgen. Nogmaals heel erg bedankt voor het maken van je afstemming. Ben hier zo ontzettend blij mee”. (A.)

“M. heeft het zojuist gelezen. Ze was erg onder de indruk. Net als T. overigens maar anders. Nog net voordat het stukje er stond “tranen stromen over je wangen” gebeurde dat ook. Heel bijzonder. Verder zegt ze er weinig over als dat het wel klopt. Super bedankt”. (S.)

“Wat een geweldige afstemming. In liefdevolle aandacht afgestemd merk ik op. En wat zo bijzonder is, het is alsof mijn ziel het zo heeft opgeschreven, het past als een warme jas. Het geeft me ook de bevestiging dat waar ik verandering in wilde aanbrengen vanaf dit jaar dus echt ook de verandering (stap voor stap) mag zijn. Dank je wel. (Naomi)

“Dank je wel voor je afstemming. Dat oer-verdriet herken ik wel en dat komt er bij tijd en wijle uit, zoals ook nu weer met deze verkoudheid en andere onrechtvaardigheden. Toen ik gisteren nog even over je bericht zat na te mijmeren, viel ineens “die schil van verdriet” van me af. Misschien omdat die is gezien!?. De tijd zal het me verder leren. Goed om te merken was dat er in je reading geen projecties zaten. Want dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Enfin, dat heb je dan nu weer goed gemaakt”. (Tineke)

“Heel erg bedankt voor deze mini afstemming!
Je hebt in een korte tekst toch wel een paar rake aspecten opgesomd.
En je bent één van de weinigen die zo helder ziet en benoemd dat lief zijn niet speciaal mijn karakter is”.
Nogmaals hartelijk dank. (anoniem)

Bedankt voor mooie afstemming. Heeft ons veel geholpen! Zara is nu veel gelukkiger en ze snapt dat ik niet altijd tijd heb voor haar. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk aandacht te geven aan haar en ze laat mijn stoelen in rust… meestal wel. Heb haar beloofd dat ik geen tweede kat binnen zou pakken en is ze heel blij. Ze loopt rond als een koningin heel trots en zelfverzekerd. Ze straalt. Lijkt alsof ze weet dat ik heb haar gehoord…en dit dankzij jou. Wat voor mooie gave heb je. Duizend keren bedankt. (Ella)

Wat ben ik blij dat ik je “tegen” ben gekomen! En wat ben ik blij met deze afstemming van jou! Of eigenlijk van mijn hond. Ik had al zo’n vermoeden. Maar je zet wel de puntjes op de i. Heel fijn dat ik haar nu beter kan begrijpen en beter met haar om kan gaan. Ik ben natuurlijk gelijk met haar een grote ronde gaan lopen en met de lange lijn. Ik heb twee halsbanden aan bij haar. Een stoffen slipketting en de prikketting. Tijdens het wandelen heb ik de lijn even gewisseld van prikketting naar slipketting en wat denk je?. Bij thuiskomst bleek ik de prikketting te zijn verloren!! Dat vond ik nogal “toevallig”. Ik ben hem expres niet gaan zoeken want dit zal zeker zo moeten zijn! Wij/ik ga lekker bezig zijn met haar zodat ze kan genieten van alles en iedereen.. Want een lieverd dat is het zeker! Super bedankt!