Ervaringen

De “Zin van de Ziel” die ik van je mocht ontvangen was als een schouderklopje. Als een bevestiging die ik onbewust even nodig had en dus fijn was om te mogen ontvangen. Dankjewel! (L.)

 

Mijn Zin van de ziel verraste mij niet. Geheel kloppend wat ik van Tamara mocht ontvangen. Met een hele mooie tip waarmee ik verder kan om mijn ziel de liefde te geven die het verdiend! Veel dank! (Esther)

 

Een prachtige zin van de ziel gehad. Mooie boodschap gekregen , wat heel erg paste hoe ik op dat moment er in stond. (Maya)

 

Tamara’s Zin van de ziel kwam precies overeen met waar ik erg mee bezig was op het moment van ontvangen. Voor mij een hele mooie bevestiging. Dank lieve Tamara (Esther)

 

Een prachtige Zin van de Ziel ontvangen van Tamara. Precies omschreven wat op dit moment bij mij speelt, dus een fijne bevestiging dat ik op de goede weg ben. Dank je wel. (Marieke).

 

Hi Tamara, ik kreeg je zin van de Ziel. Ik kan me er helemaal in vinden.
Er is iets maar ik kan er niet de vinger op leggen. Dat is een vreemd gevoel maar jij hebt het voor het eerst onder woorden gebracht! (I.)

 

Bedankt voor de mooie afstemming. Heeft ons veel geholpen! Zara is nu veel gelukkiger en ze snapt dat ik niet altijd tijd heb voor haar. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk aandacht te geven aan haar en ze laat mijn stoelen in rust… meestal wel. Heb haar beloofd dat ik geen tweede kat binnen zou pakken en is ze heel blij. Ze loopt rond als een koningin heel trots en zelfverzekerd. Ze straalt. Lijkt alsof ze weet dat ik heb haar gehoord…en dit dankzij jou. Wat voor mooie gave heb je. Duizend keren bedankt. (Ella)

 

Alles wat je over Ivy zei klopte gewoon helemaal. Ik ben heel blij dat ze nu rust gevonden heeft en dat ze op haar eigen manier voor altijd bij me zal zijn. Dit heeft me erg geholpen om het te kunnen verwerken en het mezelf te vergeven. Het mooie vind ik nog dat je in de reading schreef dat Ivy hoopt dat ik op een dag een andere kat neem zodat ze er mee kan spelen. Ik loop al dagen te twijfelen of ik ooit een andere kat zou nemen en hoe Ivy erover zou denken. Niemand wist hiervan, heel bijzonder dat dit naar voren was gekomen.  (Danielle)

 

Dank voor het toezenden van het verhaal van onze lieve hond. Wij herkennen veel van wat je geschreven hebt van en in hem. Uiteraard hopen wij zeker in verbinding te blijven met onze grote vriend. Het gemis is heftig en groot, maar de tijd moet zijn werk doen, wat het verdriet laat slijten. (anoniem)

 

Wat ben ik blij dat ik je “tegen” ben gekomen! En wat ben ik blij met deze afstemming van jou! Of eigenlijk van mijn hond. Ik had al zo’n vermoeden. Maar je zet wel de puntjes op de i. Heel fijn dat ik haar nu beter kan begrijpen en beter met haar om kan gaan. Ik ga lekker bezig zijn met haar zodat ze kan genieten van alles en iedereen.. Want een lieverd dat is het zeker! Super bedankt! (anoniem)

 

Wauw!!! Wat super herkenbaar!! Heel mooi en super bedankt dat je dit hebt gedaan. We gaan nu wat gerichter oplossingen zoeken om prikkels te reduceren in huis. Hij is namelijk ontzettend vaak buiten en wil pas sinds kort weer af en toe thuis zijn. We missen hem soms echt, want het is een hele lieve, zachte kat en we hebben hem graag bij ons. Nu dringt weer wat helderder tot me door waarom hij vaak het huis uit vlucht. (A.)

 

Dank je wel voor je mooie reading. De cirkel is nu rond. Hij heeft nu rust in vrede. Hij komt me al op zoeken in mijn dromen en ik voel hem regelmatig om mij heen. (anoniem)

 

Vanuit mijn hart bedankt voor deze reading. Het raakt me en het is herkenbaar, direct duidelijk dat het klopt. Respect voor jouw gave en de manier waarop je dit uitdraagt. Het steunt mij ook in mijn kracht om goed aanwezig te zijn in het nu en in mijn energie, dit is wat Bodhi ook vraagt van mij. (Bea)

 

 

Tamara is een zeer prettig persoon waarbij je je gelijk veilig voelt. Ze neemt echt een kijkje in je ziel en heeft een heldere en zuivere verbinding met jouw energie. Op een prettige manier raakt Tamara kwetsbare delen van je (vorig) leven aan en helpt je nieuwe overtuigingen te maken zodat je werkelijk kan transformeren. Tamara is een echte aanrader als je weer vooruit wilt in je leven.  (Eveline)

 

Bij Tamara heb ik een medium en trance healing consult gedaan. Het was heel bijzonder. Ik bleef er gewoon bij en toch kwamen de antwoorden van dieper. Soms heel verrassend. Ik werd diep geraakt. De tranen stroomden over mijn wangen. Tamara heeft dat allemaal heel zacht begeleid. Ze liet mij echt helemaal zelf de antwoorden geven. Er werd mij veel duidelijk. (anoniem)

 

Ik heb bij Tamara een aantal medium en trance healing consulten gedaan. Eigenlijk kan ik wel zeggen, beleefd! Want ik heb het ervaren als een echt avontuur. Naar aanleiding van lichamelijke klachten en de psychische gevolgen daarvan, bleek dat ik echt terug moest naar het verleden waar volgens een reading van Tamara de oorzaak lag. Mijn ziel bracht heel veel situaties aan het licht, wat best wel eens heftig was, maar het heeft mij enorm geholpen om te gaan zien wat getransformeerd mocht worden, waardoor mijn klachten sterk verminderden. Ook kan ik nu thuis wat technieken zelf gebruiken wat een fijn gevoel is. Bedankt Tamara! (Jolanda)

 

Er gebeurde zo veel en ik voel het zo goed in heel mijn lichaam. Ik ben onder de indruk van wat er allemaal kwam. En er vallen veel stukjes in elkaar. Ook voel ik me sterker en lichter. Hartelijk dank voor je hulp en zuiverheid. J.V.

Afstemming dochter: Ik heb zojuist de afstemming van Sofie gelezen en ik ben sprakeloos. Hoe je Sofie omschrijft klopt helemaal. Ook enorm bedankt voor het opschonen van ons huis! Ik kan me voorstellen dat dit voor Sofie een hele verandering is. 

Wat betreft de aliens, ik heb altijd al het gevoel gehad dat ze daar niet voor niets over droomt. Wat bijzonder ook! Ze weet ook dat ze dit soort dingen allemaal kan vertellen en ik ben blij dat ze dit ook doet. 

Aan het eind van de middag wilde ze ineens naar buiten, ze ging heen en weer rennen en stond te dansen met een stralend gezichtje! 

Ik wil je hartelijk bedanken voor deze mooie afstemming, we gaan ons best doen om haar zo goed mogelijk te helpen met dit alles! (Diana)

 

Afstemming dochter en zoon: Allebei de verhalen hebben mij veel gedaan en gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Het verhaal van Mijntje was heel indrukwekkend en ik ben ook heel blij dat jij haar hebt kunnen helpen. We zien een andere Mijntje thuis in positieve zin. Haar start op haar nieuwe school gaat goed. Bertje is rustiger en we kunnen  hem nu beter begeleiden in zijn emoties. Dus onze dank is groot. (Suzanne)

 

Afstemming zoon: “In één woord echt gewoon: wauw! Dit is voor mij een bevestiging van hoe ik A. al aangevoeld heb. Ik heb er alleen niet voor de 100% achter gestaan. Door wat je mij gestuurd hebt doe ik dit nu wel. Ik vind het heel belangrijk dat hij zich op z’n gemak voelt. Op de peuter speelzaal is het nog een strijd, verder zijn de woede aanvallen nu echt minder. Ik wil je bedanken Tamara, voor de bevestiging, voor je tijd en de mooie woorden van A. op papier te zetten. Vervolg dit mooie werk, meerdere ouders (mijn mening) mogen deze bevestiging krijgen en leren hun eigen kind te gaan begrijpen in plaats van dat hun wil wet is. Bijzonder dit allemaal”. (L.B.)

 

Afstemming volwassene: “De introductie en beschrijving van wie ik ben en hoe ik functioneer is treffend. Ik herken mezelf daar volledig in.
Ik heb een goed gevoel over hoe dit is begeleid en ook over het feit dat mijn opa naar het licht is gebracht. Ik ben blij met deze afstemming en niet in de laatste plaats blij over de respectvolle manier waarop dit gesprek is aangepakt. Voor mij is dit een periode in mijn leven waarin ik bezig ben met het transformeren van trauma energie en verstrikkingen en dit helpt mij verder naar heel wording, die afstemming heeft daar wezenlijk aan bijgedragen. Heel veel dank aan jou Tamara”. (Marja)

 

Afstemming volwassene: “Er is mij een heleboel duidelijk geworden. Zoveel dingen die nu op zijn plaats vallen. Er zitten heel veel boodschappen in verborgen. Nogmaals heel erg bedankt voor het maken van je afstemming. Ben hier zo ontzettend blij mee”. (A.)

 

Afstemming dochter: “M. heeft het zojuist gelezen. Ze was erg onder de indruk. Net als T. overigens maar anders. Nog net voordat het stukje er stond “tranen stromen over je wangen” gebeurde dat ook. Heel bijzonder. Verder zegt ze er weinig over als dat het wel klopt. Super bedankt”. (S.)

 

Afstemming volwassene: “Wat een geweldige afstemming. In liefdevolle aandacht afgestemd merk ik op. En wat zo bijzonder is, het is alsof mijn ziel het zo heeft opgeschreven, het past als een warme jas. Het geeft me ook de bevestiging dat waar ik verandering in wilde aanbrengen vanaf dit jaar dus echt ook de verandering (stap voor stap) mag zijn. Dank je wel”. (Naomi)

 

Afstemming volwassene: “Dank je wel voor je afstemming. Dat oer-verdriet herken ik wel en dat komt er bij tijd en wijle uit, zoals ook nu weer met deze verkoudheid en andere onrechtvaardigheden. Toen ik gisteren nog even over je bericht zat na te mijmeren, viel ineens “die schil van verdriet” van me af. Misschien omdat die is gezien!?. De tijd zal het me verder leren. Goed om te merken was dat er in je reading geen projecties zaten. Want dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Enfin, dat heb je dan nu weer goed gemaakt”. (Tineke)

 

Afstemming volwassene: “Heel erg bedankt voor deze mini afstemming! Je hebt in een korte tekst toch wel een paar rake aspecten opgesomd. En je bent één van de weinigen die zo helder ziet en benoemd dat lief zijn niet speciaal mijn karakter is. Nogmaals hartelijk dank”. (anoniem)

 

Afstemming volwassene: “Tamara, mijn eeuwige dank dat je mij verloste van mijn opgesloten gevoel dat ik niet kon plaatsen. Door jouw afstemming en terug te gaan in mijn vorig leven bracht je mij verlossing. Het is te gek dat dit kan. Ik kan het iedereen aanraden dit te doen wanneer je van binnen voelt dat er iets is. Alles stroomt in mij zoals ik nog nooit mocht ervaren. Ben super gelukkig. Veel dank”. (T.)

 

Afstemming volwassene: “De tranen vloeien over mijn wangen terwijl ik mijn afstemming lees. Herkenning alom”. (Iris) 

 

Familieverbond afstemming: “We hebben hem samen al een aantal keer gelezen en wow! Hoe bizar hoe je ons omschreven hebt. We herkennen onszelf in vrijwel alles wat er in staat. Ongelofelijk, prachtig om te lezen. Super bedankt hiervoor”. (D.W.)