Reading vermiste dieren

Om een of andere reden is je dier plotsklaps zoek. Je mist hem en je bent ten einde raad. Je hebt thuis en in de omgeving gezocht. Helaas, geen spoor van je kat, hond, paard of ander dier. Je blijft in onzekerheid en je wilt hem zo graag terug thuis hebben.

Allereerst is het zeer aan te bevelen om te flyeren in de omgeving en direct een professionele zoekgroep in te schakelen.
Zij kunnen samen met een of meer speurhonden gericht gaan zoeken.

Ik kan je nog een stapje verder helpen met het zoeken door op je dier af te stemmen. Dat wil zeggen door op afstand te gaan luisteren in de energie. Het kan de zoektocht vergemakkelijken. Jouw dier kan mij in de energie onder andere vertellen hoe het met hem is, wat de reden van weggaan is, wat hij/zij nodig heeft. Ook krijg ik beelden door van de omgeving waar het dier is of is geweest. Deze informatie levert wellicht nieuwe aanknopingspunten op om de zoektocht te vervolgen. Het is geen garantie dat je dier ook werkelijk terug gevonden zal worden. Een dier vertelt namelijk alleen datgene wat hij/zij wil vertellen. Die informatie ontvang ik. De informatie die een dier niet door wil geven, ontvang ik niet. Dit respecteer ik. Vermoedens uitspreken en zelf interpreteren laat ik achterwege omdat dit ruis op de lijn geeft en de informatie daardoor onzuiver wordt. Ook functioneer ik niet als google map. Ik ben puur het medium die uitwerkt wat jouw dier en de spirits mij willen vertellen. 

Vergeet je (huis)dier nooit zolang hij vermist is. Blijf hem/haar in je energieveld houden. Geef de moed niet op wanneer je ‘m niet direct vindt.  Dat voelt je dier.

Voor een reading heb ik een recente foto, de naam en leeftijd van je dier, achtergrondinformatie en eventuele vragen nodig. 

Aanvragen