Opsporen vermiste dieren

Om een of andere reden is je dier plotsklaps zoek. Je mist hem en je bent ten einde raad. Je hebt thuis en in de omgeving gezocht. Helaas, geen spoor van je kat, hond, paard of ander dier. Je blijft in onzekerheid en je wilt hem zo graag terug thuis hebben.

Allereerst is het zeer aan te bevelen om te flyeren in de omgeving en direct een professionele zoekgroep in te schakelen.
Zij kunnen samen met een of meer speurhonden gericht gaan zoeken.

Ik kan je nog een stapje verder helpen met het zoeken door op je dier af te stemmen. Dat wil zeggen door op afstand te gaan luisteren in de energie. Het kan de zoektocht vergemakkelijken. Jouw dier kan mij in de energie onder andere vertellen hoe het met hem is, wat de reden van weggaan is, of hij/zij nog leeft, wat hij/zij nodig heeft. En ik krijg beelden door van de omgeving waar het dier is of is geweest. Aan de hand van deze informatie kan er nog gerichter een route bepaald worden.
De combinatie met een zoekgroep en hun speurhonden is een hele effectieve. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van deze bevlogen mensen.

Vergeet je (huis)dier nooit zolang hij vermist is. Geef de moed niet op wanneer je ‘m niet direct vindt. Dat voelt je dier.

Aanvragen