Volwassenen

Soms zit je met vragen die je zelf niet helder kunt krijgen. Dat kan zijn over jezelf, over je kind, over je gezinssituatie, over werk. Je piekert en je blijft in hetzelfde vicieuze cirkeltje ronddraaien. Je komt er niet uit. In een Luisterkind afstemming communiceren we in de energie op ziel niveau, achter de maskers en door alle lagen heen. Ik ontvang jouw verhaal, antwoorden op je vragen, tips en alles wat nog meer aandacht verdient.  Je vertelt het allemaal zelf en het kan je net die inzichten geven die je zo nodig hebt en die je verder op je pad kunnen helpen. 

Het kan zelfs zo zijn dat er al iets keert in de energie tijdens de afstemming. Soms komen we ook in contact met een aura lifters, entiteiten of vorige levens waar je in het heden last van hebt.

Kortom, hoezo zou je blijven tobben en piekeren als je meer en beter inzicht in jezelf, je vragen of problemen kunt krijgen door middel van een Luisterkind afstemming. Je hoeft er niet voor weg want ik vertaal alles in een word bestand en verzend het via de mail.

Voor een afstemming ontvang ik graag een recente foto, naam en leeftijd, achtergrondinformatie en eventuele vragen.