Kinderen, tieners, jong volwassenen

Ouders stellen zich de vraag wat er met hun kind aan de hand is. Zij signaleren dat hun kind anders dan anders reageert en kunnen er niet de vinger op leggen. Kinderen op hun beurt kunnen soms gevoelens en emoties niet goed in woorden uitdrukken. Of durven hun ouders niet te vertellen wat er echt in hen leeft uit angst om ze pijn te doen. Er ontstaat een vicieuze cirkel van vragen, afwijkend gedrag en wederzijds onbegrip. Als dit langere periode aan de gang is, kan dit nare gevolgen hebben voor zowel ouder als kind. In een Luisterkind afstemming ga ik in gesprek op ziel niveau, achter de maskers en door alle lagen heen. Ik ontvang de antwoorden op vragen, tips en wat verder aandacht verdient en vertaal het  in een word bestand wat ik vervolgens via de mail verzend.   

Voor kinderen die jonger zijn dan 10 jaar doet de ouder de Luisterkind aanvraag. Een kind, tiener of jong volwassene ouder dan 10 jaar mag zelf de Luisterkind aanvraag doen of geeft toestemming voor de aanvraag van de ouder. Zie ook onder Volwassenen.

Voor een Luisterkind afstemming ontvang ik graag een recente foto, de naam en leeftijd van je kind of van jezelf, achtergrondinformatie en eventuele vragen.