Luisterkind volwassenen

In een Luisterkind afstemming luister ik naar je op ziel niveau. Ik ontvang jouw verhaal, antwoorden op je vragen, tips en alles wat nog meer aandacht verdient. Je vertelt het allemaal zelf en het kan je net die inzichten geven die je zo nodig hebt en die je verder op je pad kunnen helpen. 

Een greep uit de onderwerpen die aan bod kunnen komen in een afstemming zijn werk, relatie, gezin, familie, gezondheid, wonen, groei en ontwikkeling. 

Soms kom ik in de afstemming in contact met een aura lifter of ongewenste  entiteiten. Deze stuur ik door naar het licht. Ook kun je me een vorig leven laten zien. In dat geval werk ik met een stukje regressie. 

Kortom, hoezo zou je blijven tobben en piekeren als je meer en beter inzicht in jezelf, je vragen of problemen kunt krijgen door middel van een Luisterkind afstemming. Je hoeft er niet voor weg want ik verwerk alles in een word bestand en verzend het via de mail.

Voor een afstemming ontvang ik graag een recente foto waar je alleen op staat, naam en leeftijd, achtergrondinformatie en eventuele vragen.