Luisterkind kinderen, tieners, jong volwassenen

Vraag je je als ouder af wat er in je kind speelt? Wat je voor hem of haar kunt betekenen? Ben je tiener of jong volwassene en wil je antwoorden ontvangen op vragen waar je mee zit? 

In een Luisterkind afstemming luister ik op afstand op een dieper niveau oftewel ziel niveau. Wat ik niet doe is vertellen wat je zoon of dochter moet doen, interpreteren en oplossingen aandragen. Wat ik wel doe is geloven in de eigen wijsheid en de eigen kracht van jouw kind. Ik laat ze hun unieke verhaal vertellen en ik geef ze de gelegenheid hun eigen antwoorden op de vragen te geven. Dit vertaal ik in een word bestand en verzend het vervolgens via de mail.    

Onderwerpen die aan bod kunnen komen in een Luisterkind afstemming zijn schoolgedrag, leerproblemen, slecht slapen, eten, luisteren, lusteloosheid, boosheid, verdriet, moeheid, moeite met gezag, eenzaamheid, verlegenheid, bed plassen, asociaal gedrag, overgevoeligheid, eczeem, onrust. Ook voor kinderen die gediagnosticeerd zijn of dreigen te worden met autisme, dyslexie, ADHD, PDNOS, Asperger biedt een Luisterkind afstemming een waardevolle bijdrage.  Ik luister als het ware door de labels heen, naar de pure mens. 

Wanneer je zoon of dochter jonger dan 10 jaar is, moet je als ouder de aanvraag doen. En ben je ouder dan 10 jaar dan mag je zelf een aanvraag doen voor een Luisterkind afstemming of moet je toestemming geven in het geval je ouders de aanvraag indienen.  

Voor een Luisterkind afstemming ontvang ik graag een recente foto, de naam en leeftijd van je zoon of dochter of van jezelf, achtergrondinformatie en eventuele vragen.

Indien je als aanvrager graag persoonlijk bij de afstemming aanwezig wilt zijn, neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak.