Wat is Luisterkind?

Een Luisterkind afstemming is een afstand reading waarbij ik luister op ziel niveau naar mensen van alle leeftijden. Van een baby in de buik, pasgeboren baby’s, peuters, kleuters, tieners, jong volwassenen tot  volwassenen. 

Ik luister met een open mind zonder voor te zeggen, zonder te duiden, zonder in te vullen en ik stel zo veel mogelijk vragen. Alles wat helder, veranderd en geheeld wordt in de energie verwoord ik in een word document en verzend het via de mail. Je ontvangt de voor jou zo waardevolle inzichten en tips waar je mee aan de slag kunt gaan. 

Indien ik tijdens de afstemming in aanraking kom met ongewenste energieen zoals entiteiten en aura lifters waar je hinder van ondervindt in het dagelijks functioneren, laten we deze liefdevol opnemen in het licht. En via regressie kunnen we inzicht krijgen in vorige levens. 

Voor kinderen jonger dan 10 jaar moet de ouder(s) een aanvraag doen. Kinderen ouder dan 10 jaar mogen zelf een aanvraag doen. In het geval ouders een aanvraag doen voor een kind ouder dan 10 jaar, dient er toestemming aan betreffende zoon of dochter gevraagd te worden. 

Een Luisterkind afstemming kun je aanvragen via het betreffende aanvraagformulier. Vermeld naam, geboortedatum, achtergrondinformatie, eventuele vragen en voeg een recente foto bij.

Na ontvangst van de aanvraag zend ik je een begeleidend schrijven. Het is belangrijk om deze goed door te lezen, voordat ik met de afstemming start.  

Indien je een aanvraag gedaan hebt, ontvang je een cadeaubon voor een mini luisterkind afstemming. Deze mag je aan iemand anders geven. 

Aanvragen