Levensbrug Luisterkind Afstemming overleden dierbaren en meer

Het afscheid nemen of verlies verwerken van een dierbare is iets waarbij je niet van tevoren kunt bedenken hoe het zal zijn. Je weet niet hoeveel verdriet je zult hebben, hoe je de draad weer op kunt pakken en hoe je een dierbare zult herinneren. 

Misschien heb je vragen die onbeantwoord zijn of is er nog iets wat niet uitgesproken is. Op zo’n moment biedt een Luisterkind Levensbrug afstemming een kans om degene die je lief is nog een aantal vragen te stellen. Of om hem of haar te laten weten dat je nog steeds van hem of haar houdt. Als Luisterkind werker sla ik een mooie brug en breng ik het contact tussen deze en gene zijde tot stand. 

Je kunt een Levensbrug afstemming aanvragen voor een dierbare die nog niet overleden is, maar voor wie het overlijden nadert. Wat wil hij/zij nog vertellen of delen met jou voor of tijdens het afscheid? 

Ook kun je een Levensbrug afstemming aanvragen voor een overleden dierbare. Misschien wil je weten of hij of zij het goed heeft in de andere dimensie, wil je hem/haar nog wat vertellen of wil je om vergeving vragen.  

Voor wie aanvragen: voor diegenen die overleden zijn, in coma liggen, op de intensive care liggen, een vorm van Alzheimer/dementie/Korsakov hebben, zelfmoord gepleegd hebben, ongeboren kinderen en doodgeboren baby’s.  

Graag ontvang ik een foto, naam en leeftijd van de betreffende persoon, achtergrond informatie en eventuele vragen. Ik vertaal alles in een word bestand en verzend dat via de mail.

Indien je als aanvrager graag persoonlijk aanwezig wilt zijn bij het schrijven van de reading, neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak. 

Aanvragen