Klankschaalmassage en Klankbeleving

Klankschaal massage is een zacht werkzame methode om tot diepe ontspanning te komen. Door deze ontspanning gebeurt het dat problemen, stijfheid, spanningen en blokkades losgelaten worden. Er kan een nieuwe orde ontstaan en het lichaam kan terug in harmonie komen en gezond worden. Er ontstaat een nieuw, positief en vrij lichaamsbewustzijn. De klank brengt je terug bij je ware zelf.

Tijdens een klankschaalmassage lig je op een massagetafel en ik zet de verschillende klankschalen een voor een op je lichaam. Bij het aanslaan hoor je de klank en je voelt een trilling door je lichaam gaan. Je lichaam neemt de trilling mee naar binnen en doet zijn werk daar waar het nodig is. Ze zetten je lichaamsvloeistoffen in beweging en iets wat vastzit of geblokkeerd is, kan door de klank los trillen. Diepe ontspanning volgt. Doordat de klank van alle schalen resoneert, kun je het gevoel hebben in een weldadig klank bad ondergedompeld te worden.

Een klankschaal massage duurt ongeveer een uur. 

Het is ook mogelijk een diep ontspannend klank bad bij te wonen met meerdere personen. Liggend op een mat ervaar je de harmoniserende klanken van de klankschalen en andere instrumenten. 

Aanvragen