Wat gebeurt er nu eigenlijk tijdens een Groeps Reading?

“Ik houd van de klare taal en de zuiverheid van de ziel. De ziel liegt niet en mag nog meer en nog vaker gehoord worden. Hier ligt jouw verhaal, jouw waarheid, alles wat je wilt weten, wilt ophelderen, wilt verwerken”. Tamara

Wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal tijdens een ZUIVER LUISTEREN avond?
Dat is elke keer anders en niet van tevoren te voorzien. Daarom zo bijzonder. De gehele avond wordt ik geholpen door de spirits, engelen, beschermers en lichtwezebs. Zij zijn constant aanwezig en er is een nauwe samenwerking.
De groep vormt zich eigenlijk al van tevoren in de energie.
En op de avond zelf is deze energie zo duidelijk voelbaar.
Als ik mij verder open in ieders energie afzonderlijk komen vragen aan bod en vooral ook dat wat eerst aandacht verdient. Want de ziel is wijs, wil gehoord worden en laat zich niet misleiden.
Alles wat zich openbaart aan zielenboodschappen en antwoorden op vragen communiceer ik gelijk door. Dat kan zijn in de vorm van woorden, beelden, bewegingen, kleuren, energie. Ook voel ik emoties en waar iemand lijfelijk vast zit. Hier is vaak healing nodig. Die ik meteen en volledig op mijn gevoel toepas. Mijn intuitie vertelt mij precies waar ik moet zijn.
De informatie die vrij komt uit een afstemming wordt door iedereen op een andere wijze verwerkt. Zielen boodschappen kunnen best confronterend zijn. Voor de een zijn ze direct herkenbaar en kan er direct mee aan de slag. Voor de ander heeft het langere tijd nodig om te bezinken.
Gaat je voorkeur meer uit naar een individuele afstemming, dan is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een individueel consult in mijn praktijk in Middelburg.