Everyone follows a crowd

Soms ploppen er totaal onverwachts en uit het “niets” van die zinnetjes binnen. Zoals deze. Het komt in mijn bewustzijn en daarachter verschijnt dan weer een hele rits andere informatie. Tot het een soort van geheel wordt. Ik blijf ermee rondlopen, het blijft hangen in mijn energie. Totdat ik besluit om het te gaan delen. De informatie wordt tenslotte niet voor niets met mij gedeeld vanuit het universum. Het is vaak informatie die helemaal lijnrecht tegenover de gangbare en vaak gebruikte uitspraken en info staat. Lastig soms en tegelijkertijd wil ik er wat mee. Het hoort bij mij.
Hoezo volgt nu iedereen een groep of een menigte? Is dat nu werkelijk zo? Kijk maar naar jezelf. Heb je het gevoel dat je een pad aan het gaan bent, wat nog niemand anders gegaan is? Voel je je alleen? Voel je je bijzonder?
Er is altijd iemand voor je geweest of gaat tegelijkertijd met jou en mij. Jouw besluit om dit pad te gaan is al geïnitieerd in de energie en gedeeld met anderen in het universum. Ze lopen het pad met jou. Dat heet collectief bewustzijn. Want we behoren allemaal tot het collectief. De een beïnvloedt de ander. En ik vind het geweldig interessant als iemand zegt dat hij of zij niet door iets of iemand beïnvloed is. Zo lang er universele energie is, kan het toch niet anders dan dat je een graantje van die energie mee pikt.
Kijk eens naar de facebook crowd, naar de hoeveelheid vind-ik-leuks, de followers, de spirituele crowd, de zaken crowd, de crowd van de alleen gangers, de crowd van de woongemeenschappen, de onbewuste en de bewuste crowd . En ga zo maar verder. Zolang wij onderdeel zijn van een collectief volgen we iets of iemand of worden we gevolgd. Soms stappen we over naar een andere crowd. We zijn allemaal verbonden door energielijnen met mens, dier en natuur. Zelfs als we aan gene zijde zijn. We never walk alone!