Zuiver Luisteren Avond woensdag 13 februari 2019

Deze reading en healing avond is helemaal voor jou. Je mag vragen stellen en ook zonder vragen ben je van harte welkom. Ik stel me open in het universele veld en in jouw energie. En ik ga horen, zien en voelen wat je me op zielsniveau wilt vertellen. Dit kunnen zijn de antwoorden op jouw vragen of dat wat als eerste aandacht vraagt in jouw energie. Ik ben het medium die doorgeeft wat jij en de spirits, beschermers, engelen en lichtwezens willen vertellen.

De informatie die ik ontvang raakt de kern/de essentie. Dit kan verhelderend, confronterend, helend en transformerend zijn. Sommige boodschappen vinden meteen herkenning en andere boodschappen hebben nog wat aandacht nodig, voordat het kwartje volledig valt. Dat is ook te begrijpen, want het is immers informatie die vrij komt vanuit de bibliotheek van de ziel. Dat heeft soms zijn tijd nodig om te rijpen. Een dag, een week, een maand, een jaar. Iedereen heeft zijn eigen tempo daarin.

Een reading/afstemming kan je dieper inzicht in jezelf geven, meer helderheid verschaffen in issues waar je al langere tijd, misschien onbewust, mee zit. En je ontvangt bruikbare handvatten hoe je ergens mee aan de slag kunt gaan. Zodra de reading start, vindt er eigenlijk al verandering plaats in de energie. Dit kun je heel subtiel voelen in je lichaam.

Afstemmen in de groep betekent ook dat we informatie met elkaar kunnen delen en elkaar kunnen steunen in het op gang gebrachte proces. Vaak zijn er overeenkomsten met het verhaal van de ander. En misschien wordt je geraakt door een woord of een zin.
Een avond waar alles mag zijn. Van een lach tot een traan.

Indien je behoefte hebt aan een individuele afstemming/reading, dan kun je een afspraak maken voor een persoonlijke Zuiver Luisteren sessie of een Luisterkind afstemming op afstand door middel van een foto.

Locatie in Middelburg: afhankelijk van het aantal personen. Na aanmelding ontvang je de exacte adresgegevens.

Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur

Bijdrage: € 17,50. Graag gepast contant betalen.
(inclusief thee en wat lekkers).

Graag tevoren aanmelden via: formulier onder Contact boven in de menubalk

In Licht en Liefde, Tamara