Dans in Goes op 4 oktober 2020

Samen Doen 
 
Na de dans van 5 september bij Warempel in Goes hebben we nog mooie gesprekken gehad.
Er werd me ook een vraag gesteld waar ik toch even over na moest voelen en denken. De vraag was: “Wat ontbreekt er nog?”. Tja, wat ontbreekt er nog? 
 
We hebben nog steeds een groep prachtige dansers gehad. Dat is het niet. Het is mijn visioen van een veld vol dansers. Zie je het voor je? Een veld vol! Dansers die allemaal hun eigen dans dansen en toch in verbinding zijn met de ander, met de natuur en met het grote geheel. As One. Dat is mijn droombeeld bij het organiseren van dit evenement. Mannen, vrouwen, kinderen die hun eigen beweging vinden en dansen met alles wat er is. Soms heerst de gedachte dat je perfect moet zijn, dat je helemaal lekker in je vel moet zitten om deel te nemen.
Nou, dat is het nu juist niet. Het is dansen met de elementen zonder opsmuk, zonder dat je jezelf hoeft te verstoppen. En tegelijkertijd is het een feestje.
Alles mag er zijn, gevoeld worden en in beweging geuit worden. Met geluid, zonder geluid. Ieder op zijn eigen wijze. Het hoeft niet mooi te zijn, je mag lachen, je mag een traantje laten, je mag het uitschreeuwen, je mag wild bewegen, je mag meditatief bewegen.
Daarin hoef je je niet begrensd te voelen. De enige grens is, dat je rekening met de ander houdt en de ander respecteert, dat er niet gepraat wordt en dat je geen alcohol en drugs gebruikt. 
Voel je ‘m!? Een wei vol dansers. Allemaal zo verschillend en toch zo aan elkaar gelijk.
Wanneer ik dans voel ik vrijheid in mezelf, de eenheid in mezelf, de eenheid met de ander en met het grote geheel. Dat gun ik iedereen.
We hebben alleen maar enthousiaste reacties ontvangen op de afgelopen twee keren. En ook de vraag wanneer is de volgende?
De volgende is weer bij Warempel en hebben we gepland op zondagmiddag 4 oktober 2020. Het facebook evenement volgt binnenkort.
 
We (Wim, Jasmijn en ik) gaan het met alle liefde organiseren. We kunnen het echter niet alleen. Daarom willen we je vragen om het zoveel mogelijk door te vertellen, te delen via facebook en andere kanalen en vooral deel te nemen. Alleen dan kan er dans zijn in Zeeland. 
 
 
Hartegroet, Tamara